Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Akcia -15% Karpos Dinamico Octa dámske tričko, mountain spring/vulcan
44,99 €
-15%
MOC 81,99 €
Výpredaj -27% Sportful Fiandre Thermal Layer tričko, biela/sivá
42,99 €
-27%
MOC 66,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Ja som posledne 3 vyjazdy skoncil predcasne lebo som mal totalne premocene nohy a rit. Jazdim podobne ako Imro vo videach - zateplene dlhe termo gate , ktore su akoze trochu odpudive... na tom Sportul Perfomance overshorts ale v tomto mokre je to nafigu.
Rozmyslal som nad niecim takymto: https://www.sportservis.sk/dlhe-nohavice/nohavice-endura-singletrack-trouser-ii-green-forest/
Ale neviem, ci aj to nepremokne.... zas ta verzia MT500 uz je dost draha a nepaci sa mi ten volny strih pri nej. Jazdim XC/trail - intenzivnejsie vyjazdy 30-45km a neviem, ci sa v tom zas nezaparim.
Jo a idealne by bolo aby som sa na konci vyjazdu mohol vyvapkovat, lebo sa bojim, ze zachvilu si upcham sifon na vani
Jasne, podobne jak Imro, si sa zbláznil????
neviem, ci to maju aj novsie MT500 II, ale predpokladam, ze ano
cize vymen vodeodpudive sortky za vodeodolne (v zadnej casti)
a poradny blatnik samozrejme
Zblaznil? Vsak nosi dlhe termo gate Castelli a na tom Sportful oveshorts. Ja mam to iste akurat elastaky mam pearl izumi.
neviem, ci to maju aj novsie MT500 II, ale predpokladam, ze ano
cize vymen vodeodpudive sortky za vodeodolne (v zadnej casti)
a poradny blatnik samozrejme
Shortky nepomozu na totalne premocene lytka
Neviem co si potrebujes rypnut alebp sa hras na mudreho, ale robis zo seba skor blbca.
a porovnavaš a invektivy si nechaj na doma
ber to tak ze nie su cyklisticke, ale da sa v nich jazdit. a nie nie je tam prilis materialu na dlaniach, je tam len ta kozenka, alebo cosi take. no maju tam velkost uz len 7 a 10. mozno aj ine eshopy ich maju, to som nepozeral. su volnejsie,nie tak napasovane, ale mne je v tych napasovanych prave zima. siel som vcera na nich na cestaku a nemal som problem, akurat podratit obcas trosku, ale to vzhladom na tepelny komfort prezijem
Cize vlastne hladam nieco, v com budem moc aj teraz do toho driapat hlava nehlava a po vyjazde vrchnu vrstvu rovno vystriekat ok blata a zbalit aby som to nepral doma.
Aj mi je luto nicit si tak drahu funkcnu bundu (sportful fiandre), ktora je sice vodeodolna ale nasiakne od blata a ani to nejde na prve pranie vyprat.
Nemusi to oblecenie by extra teple, lebo si viem dat pod to kvalitnu spodnu vrstvu. Ide mi len o odolnost. Len ako kukam tie trailove kusky napr. od Endury, alebo od Gore, tak maju strasne nesportove strihy. Ja mam siroke ramena, a uzky pas a mam pocit, ze tie trail kusky su robene velmi rekreacne a tym padom je to strasne siroke. Na bruchu visi balon a nohavice vyzeraju skor ako keby boli urcene na Snowboard ako na bike.
Skusim si este objednat nieco od Endury v mensich cislach ako normalne nosim, ale tipujem, ze to nezapnem cez hrud a okolo pasa mi to bude volne.
Uz som dost googlil, ale este som nenarazil na nieco, v com nebudem ako ratafak plachta.
Vpredu blatnik mam ale nie je to 100% ochrana. Blatnik mi pomoze proti tomu co odlieta od kolesa pri rotacii. Ale neochrani mi to lytka, co je najvacsi problem.