Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Rovnakou torturou som si presiel teraz aj ja. Skusim v skratke. CX5 benzinovu 2015 za 15000 nezozenies + ma maly kufor. Subaru s tou poziadavkou tiez nie. Jedine CR-V. Ja som mal teraz stastie a podarilo sa mi zohnat CR-V 2015 s 2.0i-vtec za 14000 s najazdom 100000. Cihal som na nu pol roka..
jednoznačne dobrý výber,CR-V z osvedčeným 2 litrovým benzínovým motorom je držiak,spotreba záleží dosť od nohy vodiča,110 kW stačí na bežné jazdenie v pohode,kufor fajn,kvalita spracovania na vysokej úrovni
to mi pripomenulo firemny email v jednej presovskej firme par rokov dozadu, ked sekretarka GM chcela ujasnit situaciu s refer.vozidlami, predmet emailu: "Motore"
Teraz mam mondeo 2.0 a zena fiestu 1.25 . Obe na LPG. Donedavna som mal Fiat brava 1.6 tiez plyn. Nezmar auto. Malo hydrostely. Na nom som spravil ja 150K beuz jedineho problemu. Celkovo auto 300K a z toho cca 250K na plyne.
Haloo ludia, idem po nejake nazory. Vymenil som na svojom civicu 9g 1.8vtec ziarovky za osram laser a chytil som popritom akusi potrebu dalej zvedalit vozitko, vsak uz bude mat 7rokov. Tak uvazujem v duchu skusit pridat par konov vymenit sviecky za iridiove (~50-60€) je mi jasne ze same o sebe to nema vyznam, tak by som pridal nejaky sportovy filter (kn, jr filters...50-60€), mozno zacal tankovat 98 benzin, popripade v krajnom pripade skusil nejake navysenie vykonu. Lenze nejakych optimistickych 10% (10-14 koni) za cca 300-350€, no neviem... Chcel by som to spravit naraz, aby to malo zmysel a bola nejaka sanca pocitit zmenu. Zaujimalo by ma, ci mate s tymi svieckami a filtrami skusenosti, ci to same o sebe staci bez dodatocneho zvysovania vykonu a ci to teda ma zmysel, alebo je to vsetko len marketing a realny vysledok je nula nula, maximalne tak dobry pocit na dusi a peniaze v prdely Ci sa nato vykaslat a radsej sa dat cestou vylestit a nejakou keramikou alebo cim navoskovat auto, skusit rozsirovacie podlozky na kola atd., skratka tu vizualnu stranku...
Zaujmaju ma pokial mozno realne skusenosti, nie rozne domnienky, kamosov kamos a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jednoznačne dobrý výber,CR-V z osvedčeným 2 litrovým benzínovým motorom je držiak,spotreba záleží dosť od nohy vodiča,110 kW stačí na bežné jazdenie v pohode,kufor fajn,kvalita spracovania na vysokej úrovni
Prvé auto, ktoré by som si kľudne kúpil znova.
Na prvý pohľad nevyzerá zle toto: https://www.pkauto.sk/detail-vozidla/C476-mitsubishi-outlander--benzin-110-150-80000/
Len neviem, či je to ešte aktuálne.
to mi pripomenulo firemny email v jednej presovskej firme par rokov dozadu, ked sekretarka GM chcela ujasnit situaciu s refer.vozidlami, predmet emailu: "Motore"
Teraz mam mondeo 2.0 a zena fiestu 1.25 . Obe na LPG. Donedavna som mal Fiat brava 1.6 tiez plyn. Nezmar auto. Malo hydrostely. Na nom som spravil ja 150K beuz jedineho problemu. Celkovo auto 300K a z toho cca 250K na plyne.
Parkovisko na Jaskáči. Som dal oddych a pozeram ze kaťák na mna kuka spod auta.
Zaujmaju ma pokial mozno realne skusenosti, nie rozne domnienky, kamosov kamos a pod.