Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
O tom Tvojom berlingu, taku krabicu som pozeral, sa mozno dakedy pridem porozpravat, s flaskou vinka. 🥂 Zatial to neponahla.
S flasou dojdi kludne aj ku mne. Rifter s tymi vsetkymi koninami mozes skusit. Drzanie v jazdom pruhu nic moc, ale silnejsie ruky s tym nemaju problem - nehadze do okoloiducich aut, ale je to otravne ked sa chces vyhnut kanalu, co auto nevidi ale ty hej. Adaptivny tempomat pomalej dievcine fajn, inym co vedia odhadnut vzdialenost od auta je to na nervy. Adaptivnost sa vypnut neda - auto zacina brzdit o 5 sekund skor ako by som zacal ja. Auta s radarom su mudrejsie, toto pouziva len kameru. Dnes ked prsalo, je cely tempomat k nicomu na dialnici. Nedal sa ani zapnut. Kamera nevidi nic pred sebou ani jazdne pruhy. System vyhodnoti ze niesu splnene poziadavky na zapnutie.
prisiel som si bajkom pre auto do servisu... ako panko si sadol za volant a uvedomil si, ze mam tretry s hrotmi... vyborne sa s nimi pedaluje manual...
Vyzul si sa ci si to odsoferoval? Sused mi minule hovoril, ze pred par rokmi ho zastavili policajti, myslim ze koli prekroceniu rychlosti, ale ked vystupil a zbadali, ze ma obute zabky, tak zabudli aj na rychlost a zacali ho drbat za nevhodnu obuv. Dostal pokutu(vysku si uz nepamatam) a pred nimi musel dat zabky do kufra a odsoferovat na boso 😁.
v posteli spávaš v topánkach? lebo ja nie,ale zas na druhej strane šoférujem obutý,zhruba z toho dôvodu,ako väčšina ľudí. Ak nevieš,prečo to tak je,skús sa spýtať v miestnej autoškole,alebo zavolaj do google na č. 158.
V živote nastanú rôzne situácie, napr. ako Dudo vyššie, načo z toho robiť nejakú vedu, nevhodnú obuv radšej dolu a dať to na boso, určite to je bezpečnejšie ako tretry, lyžiarky, trekové ťažké topánky, vysoké podpätky atď.
v posteli spávaš v topánkach? lebo ja nie,ale zas na druhej strane šoférujem obutý,zhruba z toho dôvodu,ako väčšina ľudí. Ak nevieš,prečo to tak je,skús sa spýtať v miestnej autoškole,alebo zavolaj do google na č. 158.
a keby si spal v topánkach tak to nejako ohrozí tvoju bezpečnosť? že väčšina ludí (vrátane mňa) bežne šoféruje v topánkach, keďže ich má obute na nohách a nechce sa im vyzúvať je pochopitelné.. ale mňa naozaj zaujíma čo je na tom také nebezpečné, resp že prečo to je najnebezpečnejší spôsob šoférovania
Ja neviem, ale skúšali ste šoférovať bosí? Ja som to skúšal nedávno len na záhrade - potreboval som preparkovať auto. Neviem si predstaviť šoférovať tak viac ako pár 100m. To už radšej v tretrách, alebo žabkách, keď to už inak nejde.
presne po takom pokukujem - ako to ide nalozene do kopceka?:) + cirou nahodou nevies aku to ma vnutornu sirku? V katalogoch to nikde nie je uvedene.
Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj, staci jedna flasa na cele auto? Casovo je to ako s aplikaciou? Dik
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
S flasou dojdi kludne aj ku mne. Rifter s tymi vsetkymi koninami mozes skusit. Drzanie v jazdom pruhu nic moc, ale silnejsie ruky s tym nemaju problem - nehadze do okoloiducich aut, ale je to otravne ked sa chces vyhnut kanalu, co auto nevidi ale ty hej. Adaptivny tempomat pomalej dievcine fajn, inym co vedia odhadnut vzdialenost od auta je to na nervy. Adaptivnost sa vypnut neda - auto zacina brzdit o 5 sekund skor ako by som zacal ja. Auta s radarom su mudrejsie, toto pouziva len kameru. Dnes ked prsalo, je cely tempomat k nicomu na dialnici. Nedal sa ani zapnut. Kamera nevidi nic pred sebou ani jazdne pruhy. System vyhodnoti ze niesu splnene poziadavky na zapnutie.
stanlee kde je problém so šoférovaním na boso?
Ahoj, aku mas motorizaciu a dlzku?
ja poškulujem po kratkom. ale potreboval by som 4kolku ku domu
a keby si spal v topánkach tak to nejako ohrozí tvoju bezpečnosť? že väčšina ludí (vrátane mňa) bežne šoféruje v topánkach, keďže ich má obute na nohách a nechce sa im vyzúvať je pochopitelné.. ale mňa naozaj zaujíma čo je na tom také nebezpečné, resp že prečo to je najnebezpečnejší spôsob šoférovania
presne po takom pokukujem - ako to ide nalozene do kopceka?:) + cirou nahodou nevies aku to ma vnutornu sirku? V katalogoch to nikde nie je uvedene.
Dik