Je to stojan pre bikerov, ktorí by si 200eurový stojan nikdy nekúpili, lebo by bol pre nich za hranicou.
Nemusia potom meniť reťaz na bajku opretom o stenu a podobne...
No a využitie silne záleží nielen od stojana, ale aj od priestorových možností. nickovw08 ho má od ruky v špajzi a logicky sa mu tam nechce chodiť. Ja ho mám postavený v dielni, prípadne ho na štyri kroky vyložím na slniečko na dvor pred dielňu a tak aj reťaz mažem na ňom, nech sa nemusím krčiť.
Ale niečo podobné som už na obhajobu písal.
Ved nech si kazdy da do servisu co uzna za vhodne. Naco tu zas hejtujete a moralizujete?! Uz aj vo vtipkarovi ludom iebe a hodne to tu upada cim dalej tym viac.
Vie mi niekto vysvetlit tu opakovanu hysteriu okolo stojanov z lidla? Kto chcel tak si ho uz urcite davno kupil. Mne tieto stojany pridu ako uplne zbytocna vec pokial nemas servis ako zivnost.
Vie mi niekto vysvetlit tu opakovanu hysteriu okolo stojanov z lidla? Kto chcel tak si ho uz urcite davno kupil. Mne tieto stojany pridu ako uplne zbytocna vec pokial nemas servis ako zivnost.
What?
Akoze tieto 20e stojany z Lidlu su len pre niekoho, kto sa servisovanim bicyklov zivi, pre ostatnych zbytocnost?
schejta,ziadna hysteria (ano,kedysi davnejsie boli nedostupne a tak sa riešilo,kde maju,kedy budu v akcii atd),
za 20e je to velmi výhodné a dobry kusok do dielne ci pivnice, na balkon. Na obcasne pouzitie to uplne postacuje,aj s miernymi odstranitelnymi nedostatkami. Nie vsetci ho maju-su aj novi cyklisti...
Vysvetlovat vyznam montazneho stojanu snad netreba
Cistenie bicykla, vymena retaze,nastavenie prehadzovacky/presmykaca, vymena kolesa,...
Iste,da sa aj bez neho,ale je to komplikovanejsie. Bodka
Ten co sa servisom bajkov zivi, tak mozno uz skvor kupi nieco kvalitnejsie. Mne to pride ako zbytocnost, ale to je moj pohlad. Bicykle si doma servisujem a skladam uz aj nejakych 20r a nikdy mi k tomu stojan nechybal. Znamemu som pomahal zo servisom ked mal bajk na stojane a ten stojan mi pri tom iba zavadzal, hold rychlejsie a pohodlnejsie sa mi pracuje na bajku bez stojanu ako s nim.
Ito ty si riadne kontroverzný technik. Neskutočný manták na upnutie bajku a neskutočný frajer na výmenu reťaze. Rád by som si pozrel tvoje inštruktážne video, na ktorom vymieňaš reťaz v servisnom stojane. Asi by pobavilo.
Inak, ja dávam novú čistú reťaz na čisté ozubenie. Takže s výmenou reťaze sa spája čistenie kazety, prevodníkov a koliesok prehadzovačky.
A reťaz väčšinou mažem v stojane.
A pozerám na dvor a trávnik je stále zelený.
Tak ako pise Kice , retaz davam dole ked cistim cely bike , iba tak bez dovodu v noci ked nemozem spat retaz nezvyknem vymienat ??♂️ Ale samozrejme chapem ze sa najde skupina ludi , ktorej sa to iste robi jednoduchsie a omnoho rychlejsie na zemi Som len rad ze k tejto skupine nepatrim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemusia potom meniť reťaz na bajku opretom o stenu a podobne...
No a využitie silne záleží nielen od stojana, ale aj od priestorových možností. nickovw08 ho má od ruky v špajzi a logicky sa mu tam nechce chodiť. Ja ho mám postavený v dielni, prípadne ho na štyri kroky vyložím na slniečko na dvor pred dielňu a tak aj reťaz mažem na ňom, nech sa nemusím krčiť.
Ale niečo podobné som už na obhajobu písal.
len KE, cena dohodou
To ako aj na namazanie reťaze, dofúkanie plášťov a pod. chodíš do servisu??
A že nemáš čas....
A že nemáš čas....
What?
Akoze tieto 20e stojany z Lidlu su len pre niekoho, kto sa servisovanim bicyklov zivi, pre ostatnych zbytocnost?
za 20e je to velmi výhodné a dobry kusok do dielne ci pivnice, na balkon. Na obcasne pouzitie to uplne postacuje,aj s miernymi odstranitelnymi nedostatkami. Nie vsetci ho maju-su aj novi cyklisti...
Vysvetlovat vyznam montazneho stojanu snad netreba
Cistenie bicykla, vymena retaze,nastavenie prehadzovacky/presmykaca, vymena kolesa,...
Iste,da sa aj bez neho,ale je to komplikovanejsie. Bodka
a k téme, podľa mňa sa stojan oplatí, používam 3 roky.
A ked treba vacsi servis tak pouzivam ten lidlacky
Inak, ja dávam novú čistú reťaz na čisté ozubenie. Takže s výmenou reťaze sa spája čistenie kazety, prevodníkov a koliesok prehadzovačky.
A reťaz väčšinou mažem v stojane.
A pozerám na dvor a trávnik je stále zelený.