Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Výpredaj -17% Vittoria Agarro 27.5x2.6" G2.0 4C plášť, TLR, kevlar
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
Výpredaj -22% Pirelli Scorpion™ E-MTB R 27.5x2.8" HyperWALL plášť, TLR, kevlar
61,99 €
-22%
MOC 88,99 €
Výpredaj -20% Vittoria Martello 27.5x2.6 G2.0 TNT TLR plášť, kevlar
47,99 €
-20%
MOC 59,99 €
Akcia -27% Pirelli Scorpion™ Race Enduro M 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-27%
MOC 99,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.50" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
53,99 €
savings
MOC 94,99 €
Výpredaj -25% Pirelli Scorpion™ Enduro R 27.5x2.4" SmartGrip ProWALL plášť, kevlar
50,99 €
-25%
MOC 76,99 €
savings Specialized Ground Control Sport 27.5x2.35" plášť, drôt
17,49 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Marathon Plus 27.5x2.10" Performance SmartGuard plášť, drôt, reflex
35,99 €
savings
MOC 54,99 €
Výpredaj -16% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Tough High Grip plášť, kevlar
47,99 €
-16%
MOC 66,99 €
Neodporucam robit presah pasky na ventile (ako je vacsina videi na YouTube), urob to na opacnej strane rafika. Tym presahom pri ventile vznikaju len dalsie problemy.
Riesil som podobny problem, kym som nedal poriadnu pasku. Ja mam tuto aj na graveli.
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/rafiky/pasky-do-rafiku/schwalbe-paska-do-rafiku-tubeless-10-m-.html
-8% Schwalbe Tubeless páska do ráfiku, 10 m
od 18,39 € -8%
MOC 32,99 €Mam takyto problem.
Prerabal som kolesa na bezduse. Nechaval som original pasky.
Zadne koleso pekne drzi na prvy krat.
No s prednym je to horsie. Niekedy sfuklo za 3 dni, niekedy za pol dna, sfukovalo popri ventilku.
Tak som to vcera rozobral, nalepil novu pasku, zalozil ventil a poskladal.
Nafukal a to iste, fucalo popri ventile. Tak znovu rozobrat a vsetko od znovu. 5 x guma hore/dole, 3 rozne ventili som pouzil, este raz dal nanovo pasku, dal aj mlieko ale zakazdim ten isty vydledok.
Stale mi to fuci popri ventile.
Uz neviem co s tym.
Mate daku radu, ficuru, trik ?
Diky
Krizovym sroubovakom
Myslis sroubovaku ?
No pravda je ked teraz nad tym rozmyslam, ze posledne som robil dierku takym ze bol presne na dierku a ventil je tensi 🤔🙄
No urcite niekde chybu robim, ale uz netusim kde.
Zla paska nebude, pouzival som ju aj na predodlom bajku a tam bolo vsetko ok na prvy krat.
Vobec cez spice nefuci. Paska bude urcite dobre nalepena, fucalo to aj pri originale od vyrobi.
Rafik je 3 mesacny kedze vtedy som kupil bajk.
Skor to bude asi tym co pise contador888
Ze robim velku dierku
A tu bude ten problem.
Mam rafik Mavic a ma taky hranaty jarok, nie polgulovy.
To som uz pozeral ze ta gumicka to nema ako utesnit.
Ventilky sommdostal priamo k bajku (Mondraker).
Ale zaujimave je ze na zadnom to drzi ?
tieto nebudú dobré, časť bez závitu je dlhá a nepodarí sa ti utiahnuť matky o ráfik, alebo to bude ltt. tam sa mi váľajú v skrinke niekde tieto ventilky
mám na rovnakých kolesách tieto Muc-off v dĺžke 66 mm a sú možno až zbytočne dlhé, použil som asi tie kvázi polkruhové tesnenia z pribalených. treba prikúpiť aj podložky pre asymetrický ráfik.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/duse-a-ventilky/ventily/muc-off-all-new-bezdusove-ventily-44mm-cierne.html
Muc-Off All-New bezdušové ventily, galuskový, čierna
24,99 €
MOC 33,99 €