Píšu tam že "SRAM CARBON CRANK ARM BOOTS GUARDS PROTECTION for XX1 X01 XX X0 Force RED", aj je na nich, aj na krabičke logo Sram. Ale ruku do ohňa za to že to je originál by som nedal. Takisto aj tá sťahovacia matica Sram Dub v zlatej farbe je od Aliho, originál som tuším nenašiel v zlatej farbe, keď si dobre pamätám.
si vymenil miesto 7čky ?
Priestor na odlahčenie tam je ? minimalne kolesá ... ja som sa so svojou upravenou Neuron 6tkou dostal na 13,4kg - a to je final, s tym som spokojný
Prestavba podla mojich predstav:
Tento bajk bol povodne zlty 2019 Cannondale Jekyll 3 29er. Este prvy majitel vyreklamoval ram za 2020 Jekyll 1, pridal zopar tuningovych a zopar tuzingovych dielov. Kedze sa mi nepodarilo zohnat vysnivany Jekyll 1 2020 velkost M na Shimane, kupil som tento ako projekt. Nakoniec je z neho "takmer 1" za polovicnu cenu, takze spokojnost velka. Trailovejsia konfiguracia z dovodu toho, co vacsinou jazdim a prechodu z L-koveho 2019 Trigger 1 27,5, ktoreho ram mi bohuzial nevyhovoval. Novy Jekyll uz nebol to, co hladam. V uzsom vybere bol este zeleny Spectral CF8...
Hlavne zmeny:
Kokpit - Pro Taper
Pohon/radenie - XT + Garbaruk 10-52
Kolesa - Pancho wheels - Status
Brzdy - Sram Code R
Sedlo - WTB Silverado
Pneu - Rekon (zatial)
Vaha klesla z povodnych 16kg na 13,9kg nakomplet.
si vymenil miesto 7čky ?
Priestor na odlahčenie tam je ? minimalne kolesá ... ja som sa so svojou upravenou Neuron 6tkou dostal na 13,4kg - a to je final, s tym som spokojný
Jj, chcel som elektro radenie, moja 7ka nemala UDH, LTD bol v akcii, tak som musel
Oproti sérií, sú tam vymenené brzdy na Shimano SLX BR-7100 (komplet), platničky Shimano G03S a brzdové kotúče Shimano Deore SM-RT64-L 203mm. Brzdy som vymenil ešte minulý rok v lete, kotúče začiatkom tohto roka. Konečne to brzdí tak, ako som si predstavoval. Počas minulého roku som vymenil gripy za Wolf Tooth Echo Lock-On, dal na prevodník vodítko reťaze od Wolf Tooth. To ale asi budem musieť vymeniť za niečo s Bashguard-om (asi za e*thirteen TRS Plus ISCG05), keďže som už niekoľko krát chytil prevodníkom korene a hlinu. Pôvodný košík na fľašu som zdemontoval a nahodil si Fidlock so 750ml fľašou. Do rámu krásne sadla, viď foto.
V tomto roku by som chcel vymeniť ešte pedále, keďže som dnes odrazil z jedného pedálu 2 piny (kamene . ) a tiež aj vidlicu. Uvažujem nad RS Pike Select, určite to bude obrovská zmena oproti RS 35 Silver.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
krasny bajk, nech sluzi a ta biela mu pristane
Nebol som o tej bielej farbe vôbec presvedčený, ale nakoniec sa mi to zaľúbilo 🙂.
Epic World Cup✅
Tento bajk bol povodne zlty 2019 Cannondale Jekyll 3 29er. Este prvy majitel vyreklamoval ram za 2020 Jekyll 1, pridal zopar tuningovych a zopar tuzingovych dielov. Kedze sa mi nepodarilo zohnat vysnivany Jekyll 1 2020 velkost M na Shimane, kupil som tento ako projekt. Nakoniec je z neho "takmer 1" za polovicnu cenu, takze spokojnost velka. Trailovejsia konfiguracia z dovodu toho, co vacsinou jazdim a prechodu z L-koveho 2019 Trigger 1 27,5, ktoreho ram mi bohuzial nevyhovoval. Novy Jekyll uz nebol to, co hladam. V uzsom vybere bol este zeleny Spectral CF8...
Hlavne zmeny:
Kokpit - Pro Taper
Pohon/radenie - XT + Garbaruk 10-52
Kolesa - Pancho wheels - Status
Brzdy - Sram Code R
Sedlo - WTB Silverado
Pneu - Rekon (zatial)
Vaha klesla z povodnych 16kg na 13,9kg nakomplet.
Jj, chcel som elektro radenie, moja 7ka nemala UDH, LTD bol v akcii, tak som musel
Oproti sérií, sú tam vymenené brzdy na Shimano SLX BR-7100 (komplet), platničky Shimano G03S a brzdové kotúče Shimano Deore SM-RT64-L 203mm. Brzdy som vymenil ešte minulý rok v lete, kotúče začiatkom tohto roka. Konečne to brzdí tak, ako som si predstavoval. Počas minulého roku som vymenil gripy za Wolf Tooth Echo Lock-On, dal na prevodník vodítko reťaze od Wolf Tooth. To ale asi budem musieť vymeniť za niečo s Bashguard-om (asi za e*thirteen TRS Plus ISCG05), keďže som už niekoľko krát chytil prevodníkom korene a hlinu. Pôvodný košík na fľašu som zdemontoval a nahodil si Fidlock so 750ml fľašou. Do rámu krásne sadla, viď foto.
V tomto roku by som chcel vymeniť ešte pedále, keďže som dnes odrazil z jedného pedálu 2 piny (kamene