U mna su kable (v podstate iba jeden ide cez ram do motora) a
bowdeny vedene okolo baterie, v tej konzole pobokoch su drazky, je to tam zacvaknute v takej buzirke, celkom dobre vymyslene. Uz som to pozeral je to tam ok.
Da sa nejak zistit, ze je
bateria vadna, nedokaze zasobovat motor potrebnym napatim..., resp. niektore clanky? Lebo ta chyba sa prejavi az po 40min az hodine (nezalezi na urovni nabitia), mam to odsledovane. Ale ked vyberiem bateriu a znovu vlozim, tak je to dobre aj po rozbitych zjazdoch... (to zase odpada nejaky mechanicky problem s uchytenim, kablom...), a potom zase po case sa to zopakuje. Mozno, ze to bude led remote, nejaka chyba nabijania, spracovavania udajov (cache...) pocas jazdy a ked vyberiem bateriu, tak sa ovladac vyresetuje a zase funguje. Lebo minuly rok v oktobri mi vymenili bateriu v led remote a chyba sa zopakovala zase presne po cca. 35 hodinach cistej jazdy. Jedno je iste tiez, ze je to horsie, ked je chladnejsie, cize to bude bud hlavna bateria, alebo led remote. Pripadne sa nieco stane s kablami od
baterie do motora, fakt neviem. Servisak aj na predajni hovorili, ze takyto problem este ani nemali, vzdy to bolo jasne v com je problem a z Bike24 mi po pozreti videa odpisali to iste.
Ten problem sa velmi tazko zreplikuje, niekedy je pokoj aj 5-10 narocnych vyjazdov, ak by tu niekto hovoril, ze preco to neriesim. Diagnostika odhali prd makovy, vsetky komponenty sa javia v poriadku, preto sa to tazko riesi v ramci reklamacie. Teraz uz budem ziadat postupnu vymenu vsetkych komponentov a kablov a ked to nepomoze poslem ho naspat do Nemecka (zaruka je do konca jula) a budem trvat na vrateni penazi, kedze nemozem uzivat riadne uzivat vec, kvoli neustalym problemom. Ale tak daleko to hadam nedojde a problem sa vyriesi, ved su vsetko len elektronicke carachy...