Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čiže točí pedálmi a reťaz stojí?
01.10.2024 - 15:03:23
00
Tak . Reč bola o tom ze musi dolu kopcom vypínať do off. Ja mu nato ze ved blbosť, no a takto to zdôvodnil
01.10.2024 - 15:05:28
00
Povedzme 40kmh a viac
01.10.2024 - 15:07:36
00
To je divné, nikdy som sa osobne s takým niečím nestretol... Ani pri jednej generácii...
01.10.2024 - 15:08:54
01
nahravam niekedy trasu aj cez appku flow ale robi casto psie kusy...čím to je ? vieme ?

Prílohy:

flowtrace.jpeg
flowtrace.jpeg 113.58 KiB thumb_up0thumb_down

02.10.2024 - 10:21:00
00
s instalaciou connectmodulu a verziou appky flow+ viete aj aky podiel trasy ste išli na jednotlivom jazdnom režime

Prílohy:

WhatsApp Image 2024-10-02 at 10.58.40.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-02 at 10.58.40.jpeg 32.21 KiB thumb_up0thumb_down

02.10.2024 - 11:02:00
01
arrow_leftSesulak napísal:
Dnes som nafilmoval video ako sa prejavuje problem na mojom ebiku. Hacik je v tom, ze niekedy bike ide 60km v terene bez problemov a niekedy sa deje to ako na videu. Niekedy sa vypne s errorom 501009, niekedy zhasne bez erroru a niekedy sa nevypne vobec... Nejake tipy co to moze sposobovat? Nech viem, co hned vymenit v zaruke a nie pokus/omyl. Diagnostika vzdy odhali len dany error, ale nic viac. Vdaka.

Takze mam po roku a 3 mesiacoch a 5300km novy motor vymeneny v ramci zaruky. CMS Cyklo v PB to riesilo priamo s Boschom. Velmi ochotny personal :y: , nerobili ziadne "ofuky", ze to nie je ebike kupeny u nich, bezny servis aj pristup top :y: Bolo treba len fakturu z Bike24. Jedine co som platil bola robota v servise - to si necham preplatit od Nemcov. To si myslim, ze je pre dost ludi tu na fore dobra sprava, ze netreba posielat ebike do DE, ale da sa to vyriesit v ramci Bosch zaruky :)
09.10.2024 - 20:14:40
05
pre toto je Bosch super, kúpiš bajk niekde v Trantárii, problém vyriešiš v najbližšom oficiálnom servise Bosch.
dnes prišiel update app Flow, ale týka sa len funkcie Flow+
09.10.2024 - 20:47:32
00
mozes byt konkretnejši ohladne flow+ ? diky
10.10.2024 - 10:46:19
00
Flow+ bude mozne vyskusat aj bez Connect modulu https://www.bosch-ebike.com/us/news/flow-plus
10.10.2024 - 12:37:32
10
a-ha, som myslel, že sa jedna o update appky.
10.10.2024 - 13:05:04
00
arrow_leftSesulak napísal:
Takze mam po roku a 3 mesiacoch a 5300km novy motor vymeneny v ramci zaruky. CMS Cyklo v PB to riesilo priamo s Boschom. Velmi ochotny personal :y: , nerobili ziadne "ofuky", ze to nie je ebike kupeny u nich, bezny servis aj pristup top :y: Bolo treba len fakturu z Bike24. Jedine co som platil bola robota v servise - to si necham preplatit od Nemcov. To si myslim, ze je pre dost ludi tu na fore dobra sprava, ze netreba posielat ebike do DE, ale da sa to vyriesit v ramci Bosch zaruky :)

Takze motorom to nebolo. Robi to stale :tmi: Moj tajny tip je led remote, alebo kabel od baterie do motora.
11.10.2024 - 18:25:31
00
neviem ako to máš riešené, u mňa je medzi baterkou a rámom taká kovová konzola chytená zvnútra rámu 3x dvomi skrutkami a pod ňou sú bowdeny a káble. keď som sa prvýkrát zabával so sedlovkou, musel som ju povoliť aby sa dalo hýbať bowdenom a všimol som si, že niektoré káble išli krížom cez bowden a na to tá konzola po utiahnutí tlačila tak, že hrozilo riziko poškodenia, musel som to usporiadať pekne do riadkov.
12.10.2024 - 12:51:08
00
U mna su kable (v podstate iba jeden ide cez ram do motora) a bowdeny vedene okolo baterie, v tej konzole pobokoch su drazky, je to tam zacvaknute v takej buzirke, celkom dobre vymyslene. Uz som to pozeral je to tam ok.

Da sa nejak zistit, ze je bateria vadna, nedokaze zasobovat motor potrebnym napatim..., resp. niektore clanky? Lebo ta chyba sa prejavi az po 40min az hodine (nezalezi na urovni nabitia), mam to odsledovane. Ale ked vyberiem bateriu a znovu vlozim, tak je to dobre aj po rozbitych zjazdoch... (to zase odpada nejaky mechanicky problem s uchytenim, kablom...), a potom zase po case sa to zopakuje. Mozno, ze to bude led remote, nejaka chyba nabijania, spracovavania udajov (cache...) pocas jazdy a ked vyberiem bateriu, tak sa ovladac vyresetuje a zase funguje. Lebo minuly rok v oktobri mi vymenili bateriu v led remote a chyba sa zopakovala zase presne po cca. 35 hodinach cistej jazdy. Jedno je iste tiez, ze je to horsie, ked je chladnejsie, cize to bude bud hlavna bateria, alebo led remote. Pripadne sa nieco stane s kablami od baterie do motora, fakt neviem. Servisak aj na predajni hovorili, ze takyto problem este ani nemali, vzdy to bolo jasne v com je problem a z Bike24 mi po pozreti videa odpisali to iste.

Ten problem sa velmi tazko zreplikuje, niekedy je pokoj aj 5-10 narocnych vyjazdov, ak by tu niekto hovoril, ze preco to neriesim. Diagnostika odhali prd makovy, vsetky komponenty sa javia v poriadku, preto sa to tazko riesi v ramci reklamacie. Teraz uz budem ziadat postupnu vymenu vsetkych komponentov a kablov a ked to nepomoze poslem ho naspat do Nemecka (zaruka je do konca jula) a budem trvat na vrateni penazi, kedze nemozem uzivat riadne uzivat vec, kvoli neustalym problemom. Ale tak daleko to hadam nedojde a problem sa vyriesi, ved su vsetko len elektronicke carachy...
12.10.2024 - 19:50:13
01
Kamarat mal podobný problém, poslali mu nove kable+nahratie nového softvéru....
ak chceš pošlem ti kontakt na neho.....
12.10.2024 - 20:29:59
00
keyboard_arrow_up