Smutne zíram, že vyše 40 ľudí v lietadle uhorelo a vidím, že pár sa zachránilo aj s príručnou batožinou. Doteraz som si myslel, že v prípade emergency landing by som príručnú na palube nenechal ani bohovi. Odteraz som za to, aby bol trestný čin čokoľvek niesť von z havarovaného lietadla.
Nemali lietadlo v pristávacej konfigurácii, preto vysoká rýchlosť a zrejme v dôsledku toho neodhadli priblíženie k začiatku dráhy, zaleteli oveľa ďalej a už to bolo nezvratné....
ked citam, ako nestandardne bolo to lietadlo nakonfigurovane, tak mi z toho vychadza len to, ze piloti to absolutne nezvladli. Nerad by som ich krivo obvinoval, ale je tam tolko protichodnych nastaveni lietadla, ze to absolutne nedava zmysel. Z tejto nehody budu mat vysetrovatelia asi hlavu v smutku, ked to budu riesit. Fakt som zvedavy na ich zavery.
Priblíženie a pristátie bolo na dráhu 01 ktoré prerušili a pristávali v "protismere" po vetre na dráhu 19. Evidentne mu nefungovala hydraulika a preto nemal vysunuté klapky a podvozok a mal vysokú rýchlosť. Ak piloti neboli z SNS tak mali na to dôvod a nerobil by som z nich idiotov.
ale podvozok sa da vytiahnut manualne, resp. gravitaciou. Toto je pre mna najvacsia zahada, ze preco bez podvozku. Ak im to rozbilo hydrauliku a nemohli vysunut klapky, tak museli pristavat rychlejsie a ak k tomu este aj po vetre, tak je to dvakrat pruser. Na druhej strane, to lietadlo dosadlo v jednom kuse. Ak nieco odstavi vsetky okruhy hydrualiky, tak to musi byt riadna rana a ponicene lietadlo.
Viacero vecí tu nedáva zmysel. Možno posádka spanikárila a v strese zahodila za hlavu všetko, čo sa učila v pilotnej škole a v opakujúcom sa tréningu v simulátore. Možno stratili oba motory a dôvod, prečo nevysunuli klapky a podvozok, spočíval v snahe doletieť bez ťahu čo najďalej, ale napokon to zle odhadli a sadli bohužiaľ až na konci dráhy. Niektorí nadšenci letectva si pri tom spomenú na "Gimli glider" incident, kedy pristávali bez kvapky paliva a v poslednej chvíli boli príliš vysoko, tak pilot po pamäti použil techniku sideslip, čo sa používa na vetroňoch, aby bez nabratia privysokej rýchlosti vystihol začiatok dráhy.
nepristavali po vetre: RKJB 290100Z 21002KT 9999 FEW045 06/M02 Q1028 NOSIG= , vietor bol zanedbateľný.
ano na videu, je vidieť poruchu na 2. motore, ale ked video skončilo mohla ďalšia vtakovina trafiť prvý motor. možno preto take rýchle rozhodnutie pristať hned na 19.
Pali65 sklz je velmi účinný na skrátenie pristátia len je rozdiel ho robiť s malou mašinou a Boingom. A pilot to musí vedieť.
Ja ked som ho zažil prvýkrát tak mi vôbec nebolo všetko jedno. Vtedy ero neletí, ale padá bokom a musí sa to zrovnať v ten správny moment. Našťastie naši piloti v tom boli majstri.
"Mohu s jistotou říci, že vinu za to, že při této katastrofě zemřeli ázerbájdžánští občané, nesou představitelé Ruské federace," prohlásil prezident Ázerbajdžánu Ilham Alijev během setkání s příbuznými obětí a přeživších letecké havárie v Aktau.
"Pokusy ruských státních orgánů ututlat incident a obhajovat směšné verze v nás vyvolávají překvapení, lítost a zároveň rozhořčení," dodal.
(Azertag)
ak im vypadli cierne skrinky, tak to asi len bird strike nebude. Vysetrovania leteckych nehod trvaju mesiace, ale uz po par dnoch/tyzdnoch sa javi urcity dovod ako pravdepodobny. Tu zatial nic. Ak im prestali nahravat cierne skrinky, tak im muselo vypadnut komplet elektricke napajanie. Ale preco potom nepouzili APU? Podla kontrolovaneho pristavania im mozno isla aj hydraulika, ale preco nevysunuli kapky? Mozno im teda vypadla aj komplet hydraulika. Lenze podvozok sa da vysunut aj mechanicky, resp. gravitaciou. Ked uz teda vypadne komplet vsetko, aspon ten podvozok by mal ist dole. Ale pristavali na bruchu. Toto je urcite riadne zapeklite vysetrovanie. A bez CVR a FDR to bude asi fakt tazke.
Mi to pripomína jednu leteckú nehodu čo som videl na Netflixe, kde tiež prestali nahrávať čierne skrinky a bolo to tým, že kapitán ich v kokpite vypol a trvalo roky prísť na to čo sa stalo.
Ale to už sú konšpirácie...
(som uplny laik, no informacia o tom, ze sa da vypnut nahravanie do 'ciernych skriniek', dokonca z kokpitu, sa mi zda neuveriteľna, zaujimal by ma dovod, naco by to vobec bolo)
(som uplny laik, no informacia o tom, ze sa da vypnut nahravanie do 'ciernych skriniek', dokonca z kokpitu, sa mi zda neuveriteľna, zaujimal by ma dovod, naco by to vobec bolo)
Istič. Za pilotmi sú panely s isticmi, majú na ne dosah aby ich mohli v prípade potreby nahodiť.
Resp. vypnúť nejaké zariadenie a letieť bez neho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Po zverejnení detailov si možno povieme, aha, už je to jasné a naopak, možno si budeme trhať vlasy nad nezmyselnosťou konania.
ano na videu, je vidieť poruchu na 2. motore, ale ked video skončilo mohla ďalšia vtakovina trafiť prvý motor. možno preto take rýchle rozhodnutie pristať hned na 19.
Ja ked som ho zažil prvýkrát tak mi vôbec nebolo všetko jedno. Vtedy ero neletí, ale padá bokom a musí sa to zrovnať v ten správny moment. Našťastie naši piloti v tom boli majstri.
https://www.youtube.com/watch?v=uHRh-hVb7-A
"Pokusy ruských státních orgánů ututlat incident a obhajovat směšné verze v nás vyvolávají překvapení, lítost a zároveň rozhořčení," dodal.
(Azertag)
https://x.com/Posledniskaut/status/1876273619958972838
https://www.theguardian.com/world/2025/jan/11/black-boxes-on-crashed-south-korean-jet-cut-out-before-impact-inquiry-finds
Ale to už sú konšpirácie...
Istič. Za pilotmi sú panely s isticmi, majú na ne dosah aby ich mohli v prípade potreby nahodiť.
Resp. vypnúť nejaké zariadenie a letieť bez neho