Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Konečne sú ale aj obchody priateľskejšie. Môj otec si poradiť nedá, čo vidíme ako dopadlo ale ja vždy ťahám bike do predajne. Billa a Lidl nemajú nalepené zákazy biku takže tak :) Možno aj viac ich je len som to nesledoval. A taká príhoda s pred mesiaca z Billy.

Schválne som si pozrel, či je bike zakázaný a nebol. Tak som s kamošom išiel aj s bikami do vnútra. Nakúpili sme a išli pri pokladňu. Pri pokladni nás začala buzerovať predavačka, že biky tam nemajú čo robiť a pod. Ja som sa bránil tým, že na dverách nemajú o tomto informáciu, že ak je to pravda nech si s tým láskavo spravia poriadok. Potom išiel okolo nejaký vedúci alebo čo a hneď sa ho pýtala: (Nejaké meno), že tu nemôžu byť bicykle? Asi vedúci či čo jej hneď odpovedal: "Náš zákazník, náš pán" (veľmi pekný prístup, u mňa majú za to malé bezvýznamné plus :)). Predavačka zarazená ako keby videla smrť a hneď zmena nálady o 180° a otázky: "Koľko stoja také bicykle?" "Fíha tak za takú sumu to už musí aj lietať" "A čo na tom jazdíte" :D

PRE ĽUDÍ AKO MARTIN1711, TÚTO TÉMU SOM NEZALOŽIL JA, ALE JEZUS, PRÍSPEVKY Z TÉMY KRADNUTIE BICYKLOV PRESUNUL SEM A SPRAVIL Z TOHO NOVÚ TÉMU

Naposledy upravil HELLBOY22 dňa 21.09.2012 - 14:58:39, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.09.2012 - 21:56:04
00
To ako fakt tlacis bike po predajni a popri tom nakupujes ? :lol:
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:08:06
00
Ak som na biku a idem zbehnúť kúpiť pitie alebo niečo pod zub áno. Samozrejme nejdem s ním na plánované nákupy. A problém s tým nemám. Keď sme kamoši išli s bikami cez Avion (samozrejme tlačili sme) tak nemám s ním problém ísť ani v Lidli ;)
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:13:29
00
si to neviem moc dobre predstavit :lol: musi to vyzerat dost komicky :-D :-D :-D mne staci ako na mna ludia pozeraju ked vbehnem do obchodu v cyklo obleceni....keby som mal este aj bajk zo sebou tak to uz by asi boli z toho uplne mimo :-D :-D
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:17:49
00
Tak moje cyklo oblečenie je normal civil :D Rifle, tričko a tenisky :D A bike mám malý v regáloch sa stratí :D
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:20:58
00
tak to hej ale ja ked tam nabehnem v buzi buzi oblecenie tak su z toho vsetci vyvaleny :-D a a xc ram 20,5 by sa v regali tazko stracal.... :-D ale ak si niekedy budem chciet vylepsit naladu hadanim sa s niekym tak mozno vyskusam zobrat bike so sebou :-D rad sa hadam ked viem ze mam pravdu :lol:
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:35:33
00
Presne :D Potom vždy nepríjemné tetušky vyškolím :D To je naj keď 15 ročný poučí 50 ročnú a má pravdu :D No v XC oblečku by som nešiel :D
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 22:42:35
00
hellboy paci sa mi tvoja drzost ale na druhej strane, ta drzost mi pripomina aj jedneho plesateho usateho dementa menom Weiss junior. ale co, drzym patri svet, vsak ze
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 23:10:35
00
del

Naposledy upravil miso2012 dňa 27.08.2013 - 20:15:27, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 20.09.2012 - 23:58:48
00
Dementboy, nabuduce si zober do obchodu prenosny chemicky zachod, vykonaj potrebu rovno medzi pecivom a cukrovinkami a potom sa hadaj s personalom, ze to nemaju na dverach zakazane...
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 00:35:47
00
:rofl: :rofl: :rofl: tak toto bol vtip dna...hned takto z rana :rofl: :rofl: :rofl: dobre som sa pobavil :-D :-D :-D
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 06:51:28
00
Jezus jediný dement si tu ty. Bike mám čistý, nezavadziam ním a pokým je na Slovensku stav aký je tak vonku ho nechávať nebudem. Ale vidím, že ty máš asi nejaké komunistické myslenie že bike v predajni je extrém. Jáj dúfam, že odtiaľto vypadnem čo najskor, do krajiny kde nepozerajú cez prsty na niekoho kto má bike v predajni. Prezradím ti, že je to úplne normálne.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 06:54:51
00
Neviem, ci ist s bike na predajnu je normalne, ale urcite nie nemozne. Pamatam si doby, ked do mnohych predajni vstupit s kocikom bolo nemozne. A nasli sa ludia, co si nechali svoje dieta na chodniku. A vobec ho nezamkli. Tiez som bol vtedy drzy a ani preskrtnuty kocik na dverach ma nevedel odradit.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 07:27:51
00
Hold, niekto vychovany je a niekto nie...
Najviac sa ale bavim, ked -nastrocni nadavaju niekomu do komunistov, idu poucat vsetkych okolo seba a o komunizme, socializme, kapitalizme a vlastne este aj o zivote vedia uplne ho....
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 07:54:46
00
Jezus jediný dement si tu ty. Bike mám čistý, nezavadziam ním a pokým je na Slovensku stav aký je tak vonku ho nechávať nebudem. Ale vidím, že ty máš asi nejaké komunistické myslenie že bike v predajni je extrém. Jáj dúfam, že odtiaľto vypadnem čo najskor, do krajiny kde nepozerajú cez prsty na niekoho kto má bike v predajni. Prezradím ti, že je to úplne normálne.

Pripájam sa k dementom...
A prezraď kde je taká krajina?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 08:06:45
00
keyboard_arrow_up