Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
jo a za pozretie stoji aj film Erika Balaza Strazca divociny
Ale toto je podľa mňa skôr o tom, že nejaký dement, ktorý o prírode vie hovno, len mu iný jemu podobný povedal niečo ako "vieš aký adrenalín je poľovačka?" si vyjde na postriežku a tam strelí prvé zviera, čo vidí (prípadne aj nevidí, ale "veď tam v kriakoch som niečo počul") a hneď z mobilu to zavesí na facebook. Tí normálni poľovníci podľa mňa na nejakom facebooku ani nie sú.
pockat, to by som musel mat aj zbran, aby som ju mohol mat musim si urobit polovnicky listok, aby som mohol ist niekde strielat musim byt v nejakom polovnickom zdruzeni (co je podstatne vacsi problem, ako ziskat polovny listok) a mat povolenku....
asi si na to budem musiet vyhradit trochu viac casu
inak neverím, že tuto v džamahíriji existuje niečo, čo by za príslušný obnos nešlo vybaviť...
UTFG http://www.gorila.sk/product/370289?gclid=CLy29ISqyrMCFUxY3godzgUALQ
"ked neni les" tak je tam co?
chcem naznacit, ze v takom lese mozno nie je az tak vela potravy ako si tu niekto mysli, ovela viacej potravy pre zver je na miestach kde les nie je a zver si prirodzene hlada jednoduchsi pristup k potrave...
teraz si predstav, ze si bylinozravec (vsezravec), co budes zrat?
poradim: momentalne bukvice, lenze tie treba pracne vyhrabavat s pod vrstvy listia
kedze si uz zver na cloveka zvyknuta (za to mozeme aj my, neustale sa im prehaname v blizkosti), nemas problem ist sa nazrat blizsie k ludskym obydliam, tam je potrava dostupnejsia - polia so zvysskami urody, alebo s uz vyrastenou oziminou, plody ovocnych stromov o ktore nie je zaujem, odpadky.....