Kategórie
Bike-techchcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-29% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
24,99 €
-29%
MOC 34,99 €
Rie:Sel design Riesel design nálepky na rám RIESEL Chain Tape 3000, Camo
21,99 €
MOC 24,99 €
-7% Miss Grape Protection Kit sada nálepiek na ochranu rámu
24,99 €
-7%
MOC 26,99 €
Prosim bez vsetecnych hejtero - komentatorov kritickych za kazdu cenu... opravoval som si to sam pre seba a na testovanie. Neposkodenych vidiel mam na pouzitie dost...!
A na dalsich fotkach oprava okuliari.. su to sice cinske sunky, ale v zime do nich nefuka a maju vymenitelne skla aj s molitanmi, tak som si na ne zvykol. V prasknutom rame vyrezana ryha, na koncoch sa rozsiruje...do toho som vtlacil vlakna a napevno omotal strhavackou... cas opravy 25 min, nakladu 0,001 Eura..
Ráfik Roval Carbon SL. Bol prasknutý a chalan jazdil ďalej...z praskliny vzniklo toto:
EDIT: druhá foto je pred finišom...surová oprava.
Resp. robím popri práci s kompozitmi aj prácu s kompozitmi. Lietadlá a bicykle....
volodaj pri dvoch deťoch to cestovanie je skôr na obtiaž...
Netrap sa. Ten ram ma uzsiu zadnu stavbu a asi aj maksi lak. Mam ho doma a rovnaky problem. Zavisi aj kde si jazdil a blato s kremicitym pieskom vie brusit skoro vsetko.
Prelep to ochrannymi lepkami (folia, alebo aj hlinik, ked velmi chces) a jazdi. A mozes aj v blate.
Kontroloval som aj moj hlinikovy Spark a ten to ma obrusene tiez. Len nie tak velmi.
otvorenie zo spodne hrany, vylaminovane vnutro, uzavretie profilu a potom obruseny povrch do "v-cka" a nalaminovane viacero vrstiev vlakie. Zamerne bez povrchovej upravy ( tu polomat neon cervenu by som aj tak netrafil), nech je pekne vidiet kde sa co opravovalo...