Ja svietilm cez deň blikačka vpredu na frekventovaných cestách a Varia vzadu (cesťák).
Ale stotožním sa so záverom toho článku: kto jazdil ohľaduplne predtým, tak teraz to zachová rovnako, prípadne ešte ohladuplnejšie. Ja som bez ohľadu na nejaký zákon predchádzal aj predtým v druhom pruhu, počkal keď som nemohol predbehnúť. Lebo si to viem predstaviť a ako cyklista čo najazdí viac na biku ako na aute (služobné nerátam) viem aj cyklistu predvídať.
Kto jazdil ako prasa predtým tak aj bude...
Jedine čo by som rád, tak toho magora posadil na bicykel že nech si to zažije.
Ale zase nebolo to kritické, len tá plechovkárska reakcia pána ciest ma vytočila a keby som mal kameru, tak to isto riešim.
aký mínusový bod - tesne pred kruhákom nemajú predbiehat, minule ma jeden predbehol v strede kruhaku - to aké body si vodiči získavaju pre vodičskú komunitu, predbiehaju za každú cenu - aspon zistili že oni idu pomaly a sami zdržujú, zavadzajú, nevedia jazdit furt brzda plyn brzda plyn - jak moja žena, ved ked sa blížim ku kruháku tak dám neutrál a na že pridám plyn aby som predbehol cyklistu potom brzda aby som nevyletel z kruháku potom zas rýchlo plyn, to zrejme aj ty tak jazdíš - nie mozgom
treba ich trocha vycvičit nemožme im donekonečna ustupovat myslia si že ked su opancierovaní tak možu šecko
ale ved som urobil len to co oni - predbiehanie v strede kruháku, ... ja som im neukázal ako sa majú dodržiavat pravidlá ale ako sa to nemá - to co robia oni
Asi nema velmi yznam preberat Ivanove protismerne nepredpisove spravanie, ale ak to nieje len bajka, tak jedina možnosť co si viem akotak predstavit (ze sa da technicky stihnut) je vyjazd na 3. vyjazde (v 3/4 kruhu) na dost velkom kruhaci.
Osobné auto sa zrazilo so štyrmi cyklistami, ktorými boli príslušníci HaZZ, ktorí sa boli v čase osobného voľna previesť. "Následkom nehody utrpel jeden z príslušníkov zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší utrpel ťažké zranenia, ktorým aj napriek enormnej snahe zasahujúcich záchranárov na mieste podľahol. Ďalší dvaja hasiči sú bez zranení,"
PaloTT tazko povedat, mohlo to byt viac usekov, napr. aj zo Sasy do Bzovskej Lehotky alebo Dobrej Nivy...som odtialto, jazdim tam pravidelne a neviem ani z fotky kde by to mohlo byt...kazdopadne velka tragedia, udajne soferoval majitel hotela z Kralovej, stary pirat...skoda, ze za to museli zivotom zaplatit 4 ludia
Chodievam tym smerom (ZV-VK) parkrat do roka. Zo zaciatku som chodil cez Sasu, ale potom ako ma skoro sundal nejaky domaci v podjazde pod zeleznicou pred Sasou, tak som zacal chodit cez KA-Bzovik .... Nehladiac na to ze je tam o dost kvalitnejsia cesta (asfalt)
:(
Osobné auto sa zrazilo so štyrmi cyklistami, ktorými boli príslušníci HaZZ, ktorí sa boli v čase osobného voľna previesť. "Následkom nehody utrpel jeden z príslušníkov zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší utrpel ťažké zranenia, ktorým aj napriek enormnej snahe zasahujúcich záchranárov na mieste podľahol. Ďalší dvaja hasiči sú bez zranení,"
Nechcem posobit cinicky, ale z toho co som naisel nie je zarejme ci to patri vobec do tejto temy. Mozno to patri do temi skusenosti s cyklistami. Nevieme. Kazdopadne cakal by som od prislusnikov HaZZ ze budu vediet co sa ne ceste stava a moze stat, cie nepredpokladam ich zavineneie. Skor sa cudujem, ze pri tom co denne vidia vobec na cestu vidu v inom ako hasickom traku. RIP
Podla fotiek jedine, ze by si povazoval za "ako blazon" rychlost pod 60km/h
Bezne tu vidim, ako auto vyzera po vybehnuti z cesty vo viac ako 100km/h mal by kapotu na srot a dost pravdepodobne by bol na streche. Zvalcoval by nie 3m na krajnici, ale 50m.
dan21 od Bzovika ako, na Senohrad? Lebo ta cesta je strasna, aj ked by ju v blizkej dobe mali rekonstruovat. Super cesta od Bzovika je na Litavu - Pereš - Čebovce a odtiaľ do VK, skoro vsade novy asfalt a malo aut, aspon po Cebovce a mysleim, ze teraz opravuju postupne cely tah od Slatiny do VK.
pa3km
bud Bzovik-Trpin-Litava-Cebovce alebo Bzovik-Trpin-Cerovo. Obidve su dlhsie (kilometrovo) ale ta kvalita povrchu cesty sa neda porovnat. Cez Senohrad a Dacov Lom je to miestami tankodrom
Je rozdiel ist serpentinami (skoro) po peknom asfalte a po rozbitej ceste
Rovinka by bola asi len cez Dudince, ale o 30-40 km dlahsia
pravda, ako sa pripojim na "hlavnu" cestu tak uz sa kvalita pokazi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale stotožním sa so záverom toho článku: kto jazdil ohľaduplne predtým, tak teraz to zachová rovnako, prípadne ešte ohladuplnejšie. Ja som bez ohľadu na nejaký zákon predchádzal aj predtým v druhom pruhu, počkal keď som nemohol predbehnúť. Lebo si to viem predstaviť a ako cyklista čo najazdí viac na biku ako na aute (služobné nerátam) viem aj cyklistu predvídať.
Kto jazdil ako prasa predtým tak aj bude...
Jedine čo by som rád, tak toho magora posadil na bicykel že nech si to zažije.
Ale zase nebolo to kritické, len tá plechovkárska reakcia pána ciest ma vytočila a keby som mal kameru, tak to isto riešim.
Ivan je skratka pretekar telom aj dusou. Skoda ze nie aj mozgom.
ved duša je mozog, take lahke nevieš
aký mínusový bod - tesne pred kruhákom nemajú predbiehat, minule ma jeden predbehol v strede kruhaku - to aké body si vodiči získavaju pre vodičskú komunitu, predbiehaju za každú cenu - aspon zistili že oni idu pomaly a sami zdržujú, zavadzajú, nevedia jazdit furt brzda plyn brzda plyn - jak moja žena, ved ked sa blížim ku kruháku tak dám neutrál a na že pridám plyn aby som predbehol cyklistu potom brzda aby som nevyletel z kruháku potom zas rýchlo plyn, to zrejme aj ty tak jazdíš - nie mozgom
treba ich trocha vycvičit nemožme im donekonečna ustupovat
https://www.cas.sk/clanok/2699757/velka-tragedia-pri-zvolene-vyhasli-zivoty-dvoch-hasicov-nemali-ako-prezit/
Podla fotiek zrejme usek Sasa - Zajezova. Uzka asfaltka, turisticka (Rudna magistrala) aj cyklo znacka. Musel letiet na tom aute ako blazon...
Prave z tej oblasti priletel zachranarsky vrtulnik do Ruzinova. https://fr24.com/K02/2cb3049b
https://www.cas.sk/clanok/2699757/velka-tragedia-pri-zvolene-vyhasli-zivoty-dvoch-hasicov-nemali-ako-prezit/
Nechcem posobit cinicky, ale z toho co som naisel nie je zarejme ci to patri vobec do tejto temy. Mozno to patri do temi skusenosti s cyklistami. Nevieme.
Podla fotiek zrejme usek Sasa - Zajezova. Uzka asfaltka, turisticka (Rudna magistrala) aj cyklo znacka. Musel letiet na tom aute ako blazon...
Podla fotiek jedine, ze by si povazoval za "ako blazon" rychlost pod 60km/h
Bezne tu vidim, ako auto vyzera po vybehnuti z cesty vo viac ako 100km/h mal by kapotu na srot a dost pravdepodobne by bol na streche. Zvalcoval by nie 3m na krajnici, ale 50m.
bud Bzovik-Trpin-Litava-Cebovce alebo Bzovik-Trpin-Cerovo. Obidve su dlhsie (kilometrovo) ale ta kvalita povrchu cesty sa neda porovnat. Cez Senohrad a Dacov Lom je to miestami tankodrom
Rovinka by bola asi len cez Dudince, ale o 30-40 km dlahsia
pravda, ako sa pripojim na "hlavnu" cestu tak uz sa kvalita pokazi