konecne niekto normalny....ale hlavne ked ja som tu uz davno pisal ze ist viac ku stredu je najlepsie tak ma tu sprdli ako maleho zasrana ze co za blbosti trepem....
Mna dnes skoro sundal taky mlady fagan asi na tatkovom aute,zaflekoval pol metra odo mna -ani muuu,ani buuu a isiel dalej *****ezto asi pred tyzdnom mi nedal jeden pan na kruhaci prednost,tiez stihol ledva zastavit,ale ten sa aspon pri mne zastavil a ospravedlnil sa.
Pfuuu, to musel byt nejaky byvaly boxer, dava mu poriadne na palicu. Inak nechapem uplne presne, kde sa takto jazdi. Jazdi sa v vpravo ako u nas ale volant maju obe auta tiez vpravo.
To cierne auto ma rusku znacku, cize sa tam jazdi vpravo a aj z videa to vidno a pocut, ze rozpravaju po rusky...to, ze maju pravostranne riadenie, je vedlajsie. Mozno sa tam daju registrovat aj taketo auta. Prikladam aj dokaz - obrazok z videa a priklad takej ruskej spz
inac aj jazdenie vedla seba dava zmysel, mozno nie ked idu 2ja cyklisti, ale keby ich islo 20 podla pravidiel pekne za sebou... uz vidim ktory vodic by obehol vsetkych 20 a zaradil sa pred nich... na milion percent by sa tam pchali popri nich ako by im to vyslo a vytlacali ich, takze pre vacsie skupinky jazda v baliku by podla mna mala byt povolena
Sobota podvecer. Asfaltka na hlavnom tahu Levoca - Spissky Hrhov, cesta nepreplnena, ale na predbiehanie moc usekov nebolo. Kde sa vzal, tu sa vzal, chlapec na skateboarde si to po krajnici dole kopcom valil...
Jeden blby sutrik a zbieraju ho zo stromov alebo z mojho celneho skla.
Tak aj prasknutie čapu riadenia na aute v zjazde môže skončiť katastrofou Zatiaľ som to videl iba 2 krát na malom kruhovom objazde. Na starom žiguláku a potom na "niečom" modernejšom. Značky a typy áut nesledujem, takže netuším čo to bolo. ... a uvoľnená dvojmontáž na autobuse MHD. Keď som to šoférovi hovoril, čumel ako puk. Potom sa išiel predsa len pozrieť a hundral si popod nos, keď videl už len štyri z nejakých 12 matíc, ktoré už boli na konci závitu... = poctivá denná kontrola a údržba po či pred jazdou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sme.sk/c/6882371/cyklista-velits-parkrat-ma-auto-vytlacilo-dvakrat-ma-zrazili.html
Navyse - motorkar ide v strede pruhu tak aj cyklista ako vodic vozidla by mal byt ist v jazdnom pruhu, a aj niektori vodici vidia len dopredu...
a tiez sa pravidelne stretavam s tym ze ja uz som v kruhaci...cize mam prednost...a nejaky dilino mi tam pravidelne vbehne....
je to tam aj pisane..on isiel vlastne v pomalom pruhu a ten debil sa nanho zozadu tlacil namiesto toho aby ho obeho v rychlejsom..pravom pruhu......
Jeden blby sutrik a zbieraju ho zo stromov alebo z mojho celneho skla.