No Roland bol žiaľ v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Ešte by ma zaujímalo, či na alkohol odobrali krv aj Rolandovi, keďže sa stal účastníkom dopravnej kolízie.
pred par rokmi sa na hlavnej ceste obiehali dve auta, jedno vyletelo na parkovisko pred obchodakom a trafilo zaparkovane auto mojho kolegu, ktory sa prave vracal s nakupom. dali fukat aj jemu bolo mu to jedno, lebo vedel, ze nepil a na policajnu sikanu uz je zvyknuty a neriesi to. dva krat mu ukradli auto a vzdy prva otazka zeleneho pidimuzika bola: a neukradol ste si ho sam?
Oni su ***** ja som takisto hlasil kradez mojho auta a spytal sa ma ten "prislusnik" ci som ho neschoval - to som si priipadal ako na psychiatrii a odvtedy sa radsej tym drbkom vyhybam
pred par rokmi sa na hlavnej ceste obiehali dve auta, jedno vyletelo na parkovisko pred obchodakom a trafilo zaparkovane auto mojho kolegu, ktory sa prave vracal s nakupom. dali fukat aj jemu bolo mu to jedno, lebo vedel, ze nepil a na policajnu sikanu uz je zvyknuty a neriesi to. dva krat mu ukradli auto a vzdy prva otazka zeleneho pidimuzika bola: a neukradol ste si ho sam?
vacsia sranda by bola keby bol ozraty jak doga ze co by potom robili ))
Namol opity bezdomovec spi na lavicke auto narazi do lavicky ale predtym sepali zopar ludi na chodiku, vinnik je jasny - nakolko bol pod vplyvom alkoholu (spiaci bezdomovec)
Na patronke raz do mna zozadu tukol jeden (urobil hodiny) a kedze som mal sluzobne auto volal som policiu - tiez dali aj mne fukat (dokonca mne prvemu) pritom vinnik nehody bol tiez hned jasny
Namol opity bezdomovec spi na lavicke auto narazi do lavicky ale predtym sepali zopar ludi na chodiku, vinnik je jasny - nakolko bol pod vplyvom alkoholu (spiaci bezdomovec)
Na patronke raz do mna zozadu tukol jeden (urobil hodiny) a kedze som mal sluzobne auto volal som policiu - tiez dali aj mne fukat (dokonca mne prvemu) pritom vinnik nehody bol tiez hned jasny
Ked si aktivnym ucastnikom dopravnej nehody, (v case nehody si soferoval auto), tak Ti policajti musia dat fukat, je jedno, ci si vinnik alebo nie. A ak si pod vplyvom, kludne dostanes spoluvinu, aj ked si myslis, ze to vobec nebola Tvoja chyba.
Ak Ti niekto narazi do zaparkovaneho auta, tak Ti nemaju pravo ani dovod dat fukat.
No ja som dnes zažila svojú prvú kolíziu s autom.Išla som dole kopcom,najprv mi z ľava vošiel do cesty MHD autobus,tak to som pribzdila a oproti mi vošiel mladý vodič ,ktorý odbočoval do ľava a chcel to ešte stihnúť pred MHD. Tak to som brzdila aj ušami nielen očami len tak som to stihla vybrať medzi obrubníkom chodníka a čelným nárazom s autom. Sklopila som to tesne vedľa auta a odnieslo si to moje ľavé koleno,našťasti nič hrozné 2 stehy,škrabance a fajna modrinka na stehne.A to som šla do nočnej na úrazovku,kde bolo ľudí ja na Václavaku.Pekne sme oštrili všetkých a ja som bola na rade potom,šak som v službe no nie?
No bola som v riadnom strese ,ale vytočila som 158 to tam zvonilo a nič,tak som to zrušila a nechala tak,tlačil ma čas bolo16,37 a o 19.00 mi začínala nočná.Ale nabudúce snáď to nebudem potrebovať,ale ak áno,tak to tak nenechám!
no dnes sa zadarilo
mastime po zákrutách dole kopcom cca 45 ... 50 plna čiara, oproti traktor
a zrazu ho, pekná tučnučná panička začne predbiehať samozrejme cez plnu
ledva sme sa stihli spratať skoro do priekopy....
ale zasa spomenuli sme si asi na všetky zviaratá a pohlavné orgány ..
a ešte sa divila, že čo sa rozčulujeme ...
.
No bola som v riadnom strese ,ale vytočila som 158 to tam zvonilo a nič,tak som to zrušila a nechala tak,tlačil ma čas bolo16,37 a o 19.00 mi začínala nočná.Ale nabudúce snáď to nebudem potrebovať,ale ak áno,tak to tak nenechám!
hm no zaujimave ked nocna ma prednost pred tym ze ta niekto naberie...
Dnes tesne pre Devínskou ma predbehol Sharan a neodpustil si potešiť ma ostrekovačom s ovocnou príchuťou. Keďže to bolo tesne pred odbočkou pod most dupol som do pedálov a odsledoval som kam išiel. Našiel som ho pred jedným panelákom a pri ňom chlap a dve ženy, z ktorých jedna držala na rukách malé dieťa. Ja v ruke pripravený bidon so zvyškom ionťáku som vyhrkol, že kto šoféroval. Ako na potvoru hlesla práve tá žena s malým deckom na rukách, že ona. Tak som bidon zasunul späť a slušne ju požiadal aby si nabudúce odpustila takéto osviežovanie cyklistov. Vraj v poriadku. Všetci ostali poriadne zaskočení, že som ich našiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cas.sk/clanok/256691/namiesto-prazdnin-bojuje-o-zivot-vodic-zmietol-rolanda-17-z-chodnika.html
vacsia sranda by bola keby bol ozraty jak doga ze co by potom robili
ved jasne ale zo srandy by som im ja nafukal
a samozrejme ze bezdomovec bude na vine
Ked si aktivnym ucastnikom dopravnej nehody, (v case nehody si soferoval auto), tak Ti policajti musia dat fukat, je jedno, ci si vinnik alebo nie. A ak si pod vplyvom, kludne dostanes spoluvinu, aj ked si myslis, ze to vobec nebola Tvoja chyba.
Ak Ti niekto narazi do zaparkovaneho auta, tak Ti nemaju pravo ani dovod dat fukat.
mastime po zákrutách dole kopcom cca 45 ... 50 plna čiara, oproti traktor
a zrazu ho, pekná tučnučná panička začne predbiehať samozrejme cez plnu
ledva sme sa stihli spratať skoro do priekopy....
ale zasa spomenuli sme si asi na všetky zviaratá a pohlavné orgány ..
a ešte sa divila, že čo sa rozčulujeme ...
.
hm no zaujimave ked nocna ma prednost pred tym ze ta niekto naberie...