nemám s cyklistami ziadny problem , aj mna uz zobralo z boku zo spetakom auto a ani nezastavil ... ale koho by nenasrali roztiahnutí sebaistí závodníci uprostred nepriehladnej zatáčkovej cesty čo sa ani nechcu nechat predbehnut ?? No ja by som chcel videt vas jak by ste reagovali určite by ste sa za nimi ***** 40kmh celych 7km cez serpentiny HOWGH
som zvedavy ci by si sem pisal aj keby pred tebou isiel kombajn 15km/h a nenechal ta chudacika obehnut ho.. Fakt je mi ta luto lebo ty potrebujes obiehat do zakruty. Ty mozes byt rad ze si po tom zatrubeni nedostal do celneho skla, pripadne rovno po papuli.
Ak by nebola az tak husta premavka tak predbehnut nieje problem .. ta cesta je pred jablonicou , su tam aj kratšie rovinky ktore by na predbiehanie bohato stačili , ale nejde o to , jedná sa o to že by sa dalo zmestiť vedla cyklistov ak by nešli dvaja traja vedla seba . Zákon vo vyhlaske sa podlamna nezmenil cyklisti smu jazdit len jednotlivo za sebou
Ja s nimi nemám žiadny problem v pohodičke , aj ja som sa už učastnil takejto dialkovej cyklo trasy, ale čo je vela to je moc , ja skusim najst nejake video o tom useku ak sa podarí dačo vypatrať ..
Hlavne, že ty zjavne všetky zákony a vyhlášky dodržuješ...
Zvonček na bicykli som mal naposledy ked som mal 9 rokov ... LOL .. u nas cyklocestičky nemáme , tak sa brodím medzi chodcami po ceste šelikade protismer hocikade šup to na zadne a ide sa ...
video som zial nenasiel .. tak aspon dačo . Ja nedodrzujem samozrejme vsetky zakony to som nikdy nepovedal. Je jasne ze tu na mtbiker proti cyklistom pisat volačo je blbosť z mojej strany a takisto vy by ste inak reagovali v danej situacii ako tu píšete všetci.. Mnohí z vás by išli 7-8 km za nimi ... Facepalm
Tak hej jasne v ostrych zakrutach je plná , ale kusok za zakrutami su znova useky s prerušovanou , v ostrej nepriehladnej by ma ani nenapadlo predbiehať, navyše v niektorých ostrejších zákrut ktore zrovna niesu na fotkach je vela aj 50kmh, a aby som šiel o štipku rychlejšie ako tý ,,závodníci,, nemá žiadny zmysel... Ale ak si tade nešiel ešte tak nemáš predstavu ako ta cesta vyzera. Ja neviem tu si snad kazdy predstavuje ze to je cesta veduca z grand canyonu ??? Preboha šak rovinka zakruta rovinka zakruta..
Minule som išiel z Brna cez jablonicu autom , v ostrých zakrutach som chytil partu cestných zavodnych cyklistov , jako ty ***** čo si o sebe myslia že im patria cesty či čo .. nenechali sa predbehnut . v neprehladnej zakrute dvaja traja vedla seba , spomalim idem za nimi cca 40kmh ,,, trubím nič ... trubííím nič... Potom som im zatrubil s druhou trubou škoda že nemam v aute kameru jak sa vyhli stranou skoro do jarku tak 130 db klakson z vlaku pri 8mych baroch zobudi aj mrtveho Ale neviem čo to je za ***** ani neuhnuuuu
Pako drbnutý!!! Trúbiť už vieš, teraz sa nauč šoférovať!!!!
Povzbudilo ťa, že vraha Žitného pustili skôr z basy a ešte mu asi aj vrátia vodičák?
Čo sa vlastne vzrušujem, však je to štvrťinteligent, čo od takého možno čakať
... cestných zavodnych cyklistov ...jako ty *****.. ***** ...
...v ostrých zakrutach som chytil partu cestných zavodnych cyklistov , jako ty ***** čo si o sebe myslia že im patria cesty či čo .. nenechali sa predbehnut . v neprehladnej zakrute dvaja traja vedla seba...
Tak hej jasne v ostrych zakrutach je plná , ale kusok za zakrutami su znova useky s prerušovanou , v ostrej nepriehladnej by ma ani nenapadlo predbiehať, navyše v niektorých ostrejších zákrut ktore zrovna niesu na fotkach je vela aj 50kmh, a aby som šiel o štipku rychlejšie ako tý ,,závodníci,, nemá žiadny zmysel...
Piatok poobede z roboty domov. O tom, ze niektore zeny za volantom maju "slepotu" pri vychadzani z vedlajsej cesty na hlavnu, viem uz davno, ale tento krat to bolo najtesnejsie. Valim si to skoro 40 po Tomasove, z pravej vedlajsej cesty vychadza auto, cica za volantom kukne dolava (mozno ma aj vidi a mozno aj nie) a s kludom anglicana mi skoci do usmevu. Oproti nic neslo, tak som rychlo uhol do protismeru a pozrel dozadu, ci ma aspon na sedadle spolujazdca slepeckeho psa. Nemala. No vela stastia do dalsich kilometrov. Snad raz neprehliadne bliziaci sa kamion.
Stuntbiker ked začneš obiehať cyklistu na takej úzkej ceste v neprehladnej zákrute a v protismere pôjde auto , tak ho minimálne ohrozíš ak ho nedáš dole.
V tých úsekoch s prerušovanou čiarou predbehneš aj troch vedla seba úplne bezpečne pokial nič v protismere nieje.
Stuntbiker ma velku odvahu napisat prave sem taketo dristy. Je to podobne ako vysadit cigana uprostred zhromazdenia kotlebovcov. By ho rozobrali ani by sa nestihol posrat.
/edit
Ako tak pozeram, chalan to rovno zabalil a vymazal ucet, asi zistil ze to prestrelil a nezvladol tu kritiku. Ale uz vidim ze ma druhy. Som zvedavy kedy zase zapoti Hardtail22 No čo kde máš tie klaksóny?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to ze smu jazdit len za sebou je sice pravda....ale tak isto ty nemas co predbiehat v neprehladnom useku
Pako drbnutý!!! Trúbiť už vieš, teraz sa nauč šoférovať!!!!
Povzbudilo ťa, že vraha Žitného pustili skôr z basy a ešte mu asi aj vrátia vodičák?
Čo sa vlastne vzrušujem, však je to štvrťinteligent, čo od takého možno čakať
V tých úsekoch s prerušovanou čiarou predbehneš aj troch vedla seba úplne bezpečne pokial nič v protismere nieje.
/edit
Ako tak pozeram, chalan to rovno zabalil a vymazal ucet, asi zistil ze to prestrelil a nezvladol tu kritiku. Ale uz vidim ze ma druhy. Som zvedavy kedy zase zapoti
Hardtail22 No čo kde máš tie klaksóny?