Ja mám pocit z týchto tiež šoférov a ich reakcií na adresu cyklistov, že z neho urobil paroháča akurát nejaký cyklista. Tak sa aspoň vybúria tu ako pri ruji paroháčov.
Len tak mimochodom, pri ceste do prace sa v jednom takom neprehladnom esicku vzdy tlacim bikom do stredu pruhu. A to len kvoli takym mentalom ako Stuntbiker. Takto su prinuteni spomalit a pockat, az sa zaradim za zakrutou spat k pravemu okraju vozovky. Poniektori retardaci su schopni ta predbiehat v esicku a ked sa zjavi auto v protismere, tak radi ukazuju spolujazdcove dvere zblizka...
mne sa minule pichol jeden z vedlajsej do polovice mojho jazdneho pruhu, tak som pred nim zastal a ukazoval mu, co si myslim a jeho spolujazdkyna zacala este sibrinkovat rukami, ze nech sa uhnem. Vcera som videl v spravach titulok "parazit pozierajuci mozog", tak som si na takychto spomenul, ze asi ani nevedia, co (sa) im vrta v hlave
Len tak mimochodom, pri ceste do prace sa v jednom takom neprehladnom esicku vzdy tlacim bikom do stredu pruhu. A to len kvoli takym mentalom ako Stuntbiker. Takto su prinuteni spomalit a pockat, az sa zaradim za zakrutou spat k pravemu okraju vozovky. Poniektori retardaci su schopni ta predbiehat v esicku a ked sa zjavi auto v protismere, tak radi ukazuju spolujazdcove dvere zblizka...
Ja to robim na uzkej cest ked idu auta oproti, nech sa za mnou vlecu, kkti, robim co mozem
Keby len na uzkej ja to robim aj na dvojprudovke medzi pk a jurom a jurom a ba ze odem viac v pruhu...lebo inac ma tam nemaju problem lizat na par centi..takto ma obiehaju cez druhy pruh
Aj tak neprimeraná reakcia cyklistu. Buď má pocuchané nervy, alebo mu musel autobusák urobiť poriadnu sviňačinu, keď mu rozmlátil okno. Stačilo vystriekať interiér kabíny z bidónu ako radí JoKo.
Nemusel práve rozbíjať sklo ale zase bratislavskí vodiči MHD jazdia ako hovädá a neospravedlňuje ich ani fakt, že za volantom sedia niekoľko hodín (ako ktosi v diskusii pod článkom napísal). Sám si takmer denne odsieram ich aroganciu a pocit polobohov keďže do práce jazdím na bicykli. Vodič MHD (ani žiadny iný vodič) nemá čo niekoho na ceste pred sebou "upozorňovať" trúbením. Použitie zvukového výstražného znamenia je presne upravené v par. 31 Zákona o cestnej premávke (to by si mali mnohí z času načas prečítať).
nie je mi jasne ako sa da rukou rozbit sklo, este keby ma v ruke pumpu alebo nieco. dalsia vec ako sa mohol tak dorezat ked to sklo sa ma rozsypat na male kusky ked sa rozbije, na tych foto je krvi ako z prasata.
Ten autobus (c.68) ide po Kosickej od trhoviska na Mielticovej. Od Duloveho nam. je tam vyznaceny cyklo-pruh a tipujem, ze tam vznikol problem... mozno bol cyklopruh obsadeny autami, tak cyklisti sli po ceste a autobusar ich vytlacal..bohvie. Kazdopadne nie je to tak dlhy usek, aby tam clovek za cyklistom stratil viac ako 1min...a v nedelu!
no a dufam ze to bol ten kkt co nas s brudym natlacil na dulaku na obrubnik rovnaka situacia ako so mnou akurat ze ked som mu drbol do okna ja tak som si narazil hanku a napuchla ruka uvedomil som si tu moju blbost az potom ale ta dopravna situacia bola dost vyhrotena ked nam nedal prednost a pritom na nas cumel "hajzel"
ja sa tomuto incidentu pravdupovediac po mojej skusenosti ani necudujem...
Hlavným problémom celej Bratislavy je mentalita vodičov, MHD nevynímajúc- to sú snáď spolu s taxikármi najväčší borci a králi ciest. Ako som začal jazdiť autom, snažil som sa byt voči nim max ústretový, púšťal som ich, dával im prednosť. Občas aj poďakovali. Ale len do chvíle, keď som si uvedomil že je to banda smradov a hajzlov, vždy keď som ja potreboval láskavosť od nich, vždy bola reakcia negatívna, prípadne robili úplne napriek. Ak sa takto správajú stále, tak sa ani nečudujem konfliktom a verím tomu že sa to bude stupňovať. Nech si myslí o nich kto chce čo chce, akí sú chudáci, že musia celý deň sedieť v tej malej kabíne atď atď. Neospravedlňuje ich to, lebo inde to funguje a funguje to dobre..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja to robim na uzkej cest ked idu auta oproti, nech sa za mnou vlecu, kkti, robim co mozem
Presne tak ! Ak je niekto kkt s tím nič nenarobíš , iba ak mu odsúhlasíš jeho konanie zdvihnutím prostredníka
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv/najbizarnejsi-konflikt-tohto-leta-cyklista-napadol-autobus.html
ja sa tomuto incidentu pravdupovediac po mojej skusenosti ani necudujem...