triki - keď budeš mať skoro 60 tak uvidíš ako ti hoc aký 20 ročný soploš naloží.. a to nie len vďaka tomu že má napr výhodu 15kg navyše, v tom veku už sú aj reakcie inde.. a keď dostaneš peknú pecku do hlavy tak si v podstate vybavený.. takže prvého zložil hneď a druhý si už išiel pre ranu 1vs1
a vobec by som si nefandil že by ťa teraz nejaký malý aj 17 ročný soploš nezložil, keď je správne vybavený a vie ako na to..
Kedysi som robil casopis. Zalamoval som tam clanok so skolitelom ochrankarov a spominal tam nieco o tom, ze moment prekvapenia hra v utoku silnu ulohu. Casto aj fyzicky slabsi jedinec dokaze zdolat silnejsieho len vdaka momentu prekvapenia. V okamihu, ked sa napadnuty dokaze z prveho utoku otriast, tak je otazka casu, kedy slabsi z boja utecie. Horsie vsak je, ze takito ***** nosia pri sebe aj buchacky a v amoku ju nevahaju pouzit. Potom na sude si vybavia dohodu o vine (pripadne argumentuju sebaobranou, samozrejme bez svedkov - kedze ty si uz mrtvy a nemozes oponovat) odsedia si s dobrym spravanim rok dva a su vonku. Mrtvole to uz ale nepomoze.
Triki, ak sa raz s takym debilom stretnes, vtedy zazijes, co to znamena byt kusok od smrti. A ver mi, je to fakt nechutny pocit, ktory ta moze poznamenat na dlhe roky.
no jo, ti dnesni tinedzeri su castokrat dost vysoki a ked este posiluju, tak maju aspon 90-100 kg bez problemov.
Vcera som mal moznost vidiet mladych v akcii. V dvanast minutovom behu mnohi hladali kyslik po tretom kolecku, pocas sprintu na 50 metrov som cakal, ze sa potknu o vlastne hohy a pri plavani malokto skocil do vody zo stupienka. Niektori ani nezvladli preplavat potrebnych 100 metrov. A to vsetci chcu byt hasicmi. V posilnovni pri zhyboch, sed-lahu a skoku do dialky z miesta som ich nevidel. Mozno dvaja z asi 20 by presli. Nie som super sportovec, ale osemnastim z nich by som usiel, pripadne odplaval.
Môj názor je taký, že kto má v ruke zbraň, tak vyhráva. Samozrejme pištol proti boxeru nie je férový boj, ale boxer (alebo teleskopický obušok) proti holým pestiam môže byť vysoko účinný. Ja mám boxer a aj teleskopický obušok, ale nikdy ho so sebou na biku nenosím, ale často si hovorím že budem . Mám to len v batohu ktorý nosím do práce a nikto o tom nevie....kolegovia by asi spadli z nôh keby sa mi jedného dňa toto vysypalo na dlážku v práci .
no ved ja som nepisal, ze dnesni mladi su vsetci skveli sportovci. myslel som len, ze vdaka strave a jej kvantite su dnesni mladi castokrat o dost vyssi nez ich rodicia a prarodicia v ich veku, plus sa da ratat aj s rastovymi hormonami pritomnymi v mase.
to ci maju kondicku, to je uplne ina vec
Môj názor je taký, že kto má v ruke zbraň, tak vyhráva. Samozrejme pištol proti boxeru nie je férový boj, ale boxer (alebo teleskopický obušok) proti holým pestiam môže byť vysoko účinný. Ja mám boxer a aj teleskopický obušok, ale nikdy ho so sebou na biku nenosím, ale často si hovorím že budem . Mám to len v batohu ktorý nosím do práce a nikto o tom nevie....kolegovia by asi spadli z nôh keby sa mi jedného dňa toto vysypalo na dlážku v práci .
winter78 tak pred dvoma týždňami mi kolega odporúčal, aby som si zaobstarala ten teleskopický obušok, aj mi ho predviedol. hrozná vec, musí to byť naozaj pecka, keď niekto dobre trafí. preberali sme to kvôli jednému "chudákavi", ktorý sa mi snažil nahnať strach. kolegovi som pekne poďakovala ale nič také si nebudem zabezpečovať, lebo úprimne: mám problém nájsť v kabelke aj kľúče od auta a kým by som odtiaľ vyhrabala ten obušok bolo by dávno po incidente a navyše, už pri prvej rane by hrozilo, že si trafím vlastné telo
Ono teleskopický obušok aj boxer sú v podstate na nič, ak ich ich nositeľ nevie aspoň ako-tak používať. Pre "laikov" sú podľa mňa ďaleko vhodnejšie rôzne obranné spreje.
A čo mám chodiť s boxerom nastoknutým na ruke a v druhej ruke vytiahnutý obušok . Pre istotu ? Tomu sa hovorí paranoia. Lepšie mať v batohu a veriť že mi to v prípade núdze pomôže, než nemať v batohu nič a veriť v zázraky. Mám doma tiež 9mm plynovú pištol a tiež s ňou nespávam pod vankúšom. Viem že je doma, viem kde je, tak v prípade núdze ju viem v priebehu pár sekúnd vytiahnuť a použiť.
meduska
Ono sa to môže hodiť a bola by škoda keby si človek "potom" lámal hlavu nad tým že čo keby som to v kabelke mala . Však ani ja som to ešte nikdy nepoužil,ale mrzelo by ma keby som to v rámci obrany použiť mohol,ale namiesto v ruke by to bolo odložené kdesi doma v šuflíku.
teleskop sa predsa nosí v puzdre na opasku k tomu určenom.Inak je to vysoko účinná zbraň ktorá vyrovnáva šance proti výškovej a váhovej nerovnosti.Určite sa nedá porovnať s klasickým obuškom,alebo tonfou.
A čo mám chodiť s boxerom nastoknutým na ruke a v druhej ruke vytiahnutý obušok . Pre istotu ? Tomu sa hovorí paranoia. Lepšie mať v batohu a veriť že mi to v prípade núdze pomôže, než nemať v batohu nič a veriť v zázraky...
Nie paranoja, pripravenosť.
Ak totiž ten teleskop nosíš pri sebe, tak sa predpokladá, že ho v krízovej situácii aj hodláš použiť. Preto ak už ho chceš nosiť, tak takým spôsobom, aby si ho vedel rýchlo tasiť, napr. v tom opaskovom púzdre, čo spomína triki. Inak ti dodáva len falošný pocit bezpečia pretože kým by si ho vytiahol z batohu, mohlo by už byť po konflikte...
No neviem, ak ide o ucinnu zbran v krize, tak je urcite lepsie mat poriadny 3/4 kilovy nozik /nechcem pisat rovno wakizashi/ .. lenze potom vyvstava do popredia otazka, ci chcem tomu druhemu naozaj ublizit. Niekedy to moze byt otazka, zabit ci nie. Ono je lahsie nosit so sebou Glock 9mm, nez ho naozaj byt ochotny pouzit. Ste ochotni pouzit zbran, ktora dokaze utocnika pacifikovat za kazdu cenu ? Lebo niekedy je to len o tazkom poskodeni zdravia, alebo aj smrti!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ty asi ani nerozumies tomu co citas:
ps: a odkial vies, ze kolegovia boli kamarati?
a vobec by som si nefandil že by ťa teraz nejaký malý aj 17 ročný soploš nezložil, keď je správne vybavený a vie ako na to..
Triki, ak sa raz s takym debilom stretnes, vtedy zazijes, co to znamena byt kusok od smrti. A ver mi, je to fakt nechutny pocit, ktory ta moze poznamenat na dlhe roky.
Vcera som mal moznost vidiet mladych v akcii. V dvanast minutovom behu mnohi hladali kyslik po tretom kolecku, pocas sprintu na 50 metrov som cakal, ze sa potknu o vlastne hohy a pri plavani malokto skocil do vody zo stupienka. Niektori ani nezvladli preplavat potrebnych 100 metrov. A to vsetci chcu byt hasicmi. V posilnovni pri zhyboch, sed-lahu a skoku do dialky z miesta som ich nevidel. Mozno dvaja z asi 20 by presli. Nie som super sportovec, ale osemnastim z nich by som usiel, pripadne odplaval.
to ci maju kondicku, to je uplne ina vec
V batohu sú ti tie veci úplne zbytočné...
smutna sprava a zbytocna smrt
A čo mám chodiť s boxerom nastoknutým na ruke a v druhej ruke vytiahnutý obušok
meduska
Ono sa to môže hodiť a bola by škoda keby si človek "potom" lámal hlavu nad tým že čo keby som to v kabelke mala . Však ani ja som to ešte nikdy nepoužil,ale mrzelo by ma keby som to v rámci obrany použiť mohol,ale namiesto v ruke by to bolo odložené kdesi doma v šuflíku.
Nie paranoja, pripravenosť.
Ak totiž ten teleskop nosíš pri sebe, tak sa predpokladá, že ho v krízovej situácii aj hodláš použiť. Preto ak už ho chceš nosiť, tak takým spôsobom, aby si ho vedel rýchlo tasiť, napr. v tom opaskovom púzdre, čo spomína triki. Inak ti dodáva len falošný pocit bezpečia pretože kým by si ho vytiahol z batohu, mohlo by už byť po konflikte...
Už ale dosť odbáčame od pôvodnej témy.