SK a CZ vodici proste neriesia ci ide zakruta alebo co, obiehaju a riesia az neskor , sak majstri sveta
by ti bolo treba zazit cesty v gruzínsku tam sú uz uplny vypatlanci do 90 stupnovej zakruty 100kov, v polke zakruty nohu z plynu a uz len toci a dufa ze mu vyda a nebude v druhej strane kamion ( aj to som zazil, minali sme sa o milimetre a na druhej strane nasej ,,marsutky" kilometrova priepast)
A tých pripadov by som mohol popisat mraky, sme sa uz naucili ze do auta jedine z pivom/vinom
by ti bolo treba zazit cesty v gruzínsku tam sú uz uplny vypatlanci
gruzinsko je kapitola sama o sebe tiez som mal prve dni sok, ale potom som sa zacal normalne na to kamikadze marsrutkove cestovanie tesit... az ked clovek navstivi tuto krajinu, zisti ako na slovenskych cestach plytvame priestorom. v gruzinsku nemaju problem zmestit sa medzi seba 4 auta na dvojpruhovej ceste
Tak tam je samozrejmost ze co je dvojprudovka je pre nich 4 prudovka, dialnica je automaticky 6 prudovka. Lubila sa mi tiez prva znacka na dialnici kde bolo pisane Istanbul 1856km to ako keby je v BA znacka Londyn 1600km
Cisty fetak. Predlaktia ako baletka, bicepsy ako Rambo. Mal by si tu striekacku pichnut obcas aj inde ako rovno do ramena nech to aspon vyzera trosku sumerne.
Samozrejme nordkapp je len pasca na turistov, vstup je 30€ a musis aj vychytat cas aby boli vsetky budovy otvorene. Ja som siel radsej na oficialny najsevernejsi bod ostrova a tym je Knivskjelodden. Tam vedie nejak 20km tura ale pohodka. Ale aj nordkapp mal svoje caro, len prehnali to s cenami
Dnes som tesne unikol nehode motorkára s osobným autom. Zase o niečo viac chápem, prečo sa im posmievajú "darcovia orgánov". Na Novej Bystrici motorkár zapichol mašinu jazdou mierne v protismere v miernej ľavotočivej zákrute v obci do auta tetušky z dolnákov (RS). Teta mala auto vo svojom pruhu, dosť ďaleko od stredovej čiary = nebola na vine. Ten motorkár ma obehol iba niekoľko sekúnd predtým s hukotom motora ešte v rel. vysokých obrátkach. Včera a dnes tých dárcov jazdilo dosť veľa. Niektorí na tom sedia ako kvočky na vajciach
nemas vobec pravdu, ze su to darcovia organov. oni po tych strasnych ranach maju tak dotrhane vnutorne organy, ze sa uz nedaju pouzit.
darcovia organov su skor cyklisti, lebo ked uz zomru, tak malokedy maju podobne donicene organy. vacsinou len mozog, ak nemaju prilbu. takze po spravnosti najlepsi darcovia organov su cyklisti, urcite nie motorkari.
a este motorkari v telke furt tvrdia ze oni jazdia podla predpisov... no ukazte mi jedneho co si kupi motorku co da v pohode 250 ze ako sa mu bude chciet na nej chodit len 50 abo 90 ani nahodou, kde mozu tam tomu pridaju co to da, do jedneho bez vynimky
No vždy, keď jazdíme s partiou v Dolomitoch tak v zjazdoch plných zákrut sme najrýchlejší mi na bicykloch. To v zákrutách dávame aj motorkárov. Buď sú taký posratý tí motorkári, alebo nám mozgy zatemní adrenalín pri tom zjazde a rezaní zákrut do protismeru.
A ešte teda k tým slovenským amatérom na jednostopových motoroch. Jednoducho nezvládajú ten výkon koní a odvážim sa tvrdiť, že väčšina ani len netuší aké obutie majú mať na aký štýl jazdy a hlavne v akom stave majú tie gumy.
No do riti, dvaja cyklisti potme kdesi na ceste tretej triedy, podla tazko zraneneho spolujazdca to vidim, ze ich sejmul zozadu a bez brzdenia.
A teraz mozeme konspirovat, ci to boli dvaja ujcovia v monterkach/maskacoch na dedinskych "ukrajinach" bez svetla a jedinej odrazky. Alebo bola za volantom nevyburena dvojica, co sa hra na WRC na opustenej ceste "ved tade predsa nikto nejazdi". Tragedia tak ci tak.
PS: v sobotu mi tiez vela nechybalo, 19 hodin vecer, cesta medzi dedinami a kde sa vzali, tu sa vzali... Rodicia s malym decom medzi sebou za rucicky na cely jazdny pruh, samozrejme. Nastastie prcek mal nejake reflexky v botaskach a tak som to trhol. Kua, ked uz musi ist chocec lesom potme, tak nech mi aspon zasvieti mobilom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
by ti bolo treba zazit cesty v gruzínsku tam sú uz uplny vypatlanci
A tých pripadov by som mohol popisat mraky, sme sa uz naucili ze do auta jedine z pivom/vinom
gruzinsko je kapitola sama o sebe
Jedna je zo SK/PL hranice, druha z centra Uzhorodu
Cisty fetak. Predlaktia ako baletka, bicepsy ako Rambo. Mal by si tu striekacku pichnut obcas aj inde ako rovno do ramena nech to aspon vyzera trosku sumerne.
darcovia organov su skor cyklisti, lebo ked uz zomru, tak malokedy maju podobne donicene organy. vacsinou len mozog, ak nemaju prilbu. takze po spravnosti najlepsi darcovia organov su cyklisti, urcite nie motorkari.
A ešte teda k tým slovenským amatérom na jednostopových motoroch. Jednoducho nezvládajú ten výkon koní a odvážim sa tvrdiť, že väčšina ani len netuší aké obutie majú mať na aký štýl jazdy a hlavne v akom stave majú tie gumy.
http://www.cas.sk/clanok/262888/tragicky-nedelny-vecer-mlady-sofer-zrazil-dvoch-cyklistov.html
A teraz mozeme konspirovat, ci to boli dvaja ujcovia v monterkach/maskacoch na dedinskych "ukrajinach" bez svetla a jedinej odrazky. Alebo bola za volantom nevyburena dvojica, co sa hra na WRC na opustenej ceste "ved tade predsa nikto nejazdi". Tragedia tak ci tak.
PS: v sobotu mi tiez vela nechybalo, 19 hodin vecer, cesta medzi dedinami a kde sa vzali, tu sa vzali... Rodicia s malym decom medzi sebou za rucicky na cely jazdny pruh, samozrejme. Nastastie prcek mal nejake reflexky v botaskach a tak som to trhol. Kua, ked uz musi ist chocec lesom potme, tak nech mi aspon zasvieti mobilom...