Problem je v tom zw oni nejdu popri kraji...oni idu klasicky a ked ma zbadaju len cumak pichnu sikmo ku kraju.... Ked by isli stale popri kraji ako vravis ty tak sa nestazujem...
vodicom ide na nervy aj to ze po predbehnuti cyklistom na krizovatke a pod. ho musia obiehat znova...
Vodičom ide hlavne na nervy, že nestihnú prejsť križovatkou ani na druhú zelenú a nejaký "buzík" na bicykli si dovoľuje sa predrať popri nich na začiatok kolóny, tak prečo mu to neznepríjemniť napr. tým čo píše misopetrovic.
kvakob, keď sa prederieš k prvému autu pred križovatkou s tým, že celá kolóna stojí a nehýbe sa, tak tie autá ťa aj tak musia predbehnúť za križovatkou ak im to dopravná situácia vôbec umožňuje. Či ty vždy ostaneš stáť za 20tým autom s tým, že cez križovatku dokáže prejsť na jeden cyklus zelenej iba 15 áut. Výhodou bicykla v meste je aj to, že je pružnejší v takejto prepchatej premávke a stíhaš vždy prvú zelenú, lebo nestojíš niekde pri okraji, ale ideš dopredu ak to situácia a priestor umožňuje.
Keby im vadilo, že musia za križovatkou cyklistu opäť predbiehať, tak by im nevadilo, keď motorkári robia to isté ako cyklisti. Ale to im mnohým vadí rovnako. Takže sa tiež prikláňam k JOLI-mu názoru.
Boli to dve vozidlá. Autobus a to druhé bol myslím taxík. Nečudoval by som sa, ak by tam autobusy a taxíky mohli využívať aj cyklo pruhy. Vo svete je bežné že BUS pruhy môžu používať aj taxíky a cyklisti.
A ten kuriér bol jasný samovrah.
no kukam ze zrazky aut s neosvetlenymi cyklistami, alebo chocami co nejdu v opacnom pruhu ste tu zakoncili tym ze na vine su cyklisti alebo chodci. v tom pripade si asi zalozim pre bohatych nemcov agenturu ktora im bude davat tipy na takychto chodcov a cyklistov aby ich sli beztrestne sepalit autiakom. sak na vine bude ten cyklista a chodec
pisem vseobecne, kolona napr. na vstupe do ziliny-mesta ta byva dlhsia a co predbehnes,tak ked sa pohne, tak ta auta obiehaju znova takze posuvam sa ale ... , nie len krizovatka tam je len kratsi rad aut, takze podla situacie..., nezijeme vsetci vo "velkomeste"-nic v zlom,premavka je vsade trochu ina...
nevravim ze to neurobia aj naschval ,ale napriklad ked sa hybes autom ides k stredovej ciare a ked sa zase zastavuje, ides ku kraju ...netreba vsade hladat len naschvaly - ale neznamena ze nejestvuju ,o to mi islo...vzajomny respekt ...
jasne ze mas pravdu, ale aj tak sa rad obzeram dokola, napr prave na tej nudnej hradzi sa divam na vodu alebo na vodne vtaciky. mozno keby som tu hradzu nepoznal jak vlastnu dlan, tak aj ja skoncim v jednej z tych ramp
ked som bol utorok pozret ako vypustaju dunaj, smerom od vojky som sa zapozeral na vyschnuty breh napravo a ludi v nom. Rampu som periferne zbadal na poslednu chvilu. Nesiel som rychlo ale cuklo so mnou riadne. Staci chvila nepozornosti clovek sa zapozera, zamysli...
Hned som si spomenul na neboheho bikera.
No nie priamo, skôr som narážal na to vypichnuté oko, toto ma nejak obišlo.
Každopádne treba dávať pozor aj keď tie závory by som sám najradšej vytrhol zo zeme a zahodil do Dunaja.
No... Mna dnes oblizalo auto (inak ten pako siel aj po zebre), ked som sa otocil valil si to rovno na mna autobus tak som ho "zblokoval" tym ze som siel rovno pred neho do stredu pruhu, Nech sa na mna nehneva...
Inak pred casom na Kramaroch si tak pekne idem bicyklom, siel som si tak pol metra od kraja (zvyknem ist stredom) a za mnou zatrubi auto, potom ma obehne (v protismere nic neslo) pribrzdi predomnou, ja som dupol do pedalov, dobehol som ho zlava vedla neho a za jazdy sa ho pytam: "Cooo?" a on nieco ze "***** aj ja bajkujem ale ne takto po strede cesty" a dalej uz neviem ja som tam odbocil...
na mna bezne trubia ked idem dole z kamzika k tunelu, idem kus od kraja bo ten je rozbity a nedockavci nedokazu prekusnut ze musia sa vliect len 40tkou dole z kopca... a pritom stazovat by sa skor mali na plechovkarov v protismere, ze ich uz je tolko ze sa tam nepracu a nemaju ani ako obiehat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vodičom ide hlavne na nervy, že nestihnú prejsť križovatkou ani na druhú zelenú a nejaký "buzík" na bicykli si dovoľuje sa predrať popri nich na začiatok kolóny, tak prečo mu to neznepríjemniť napr. tým čo píše misopetrovic.
kvakob, keď sa prederieš k prvému autu pred križovatkou s tým, že celá kolóna stojí a nehýbe sa, tak tie autá ťa aj tak musia predbehnúť za križovatkou ak im to dopravná situácia vôbec umožňuje. Či ty vždy ostaneš stáť za 20tým autom s tým, že cez križovatku dokáže prejsť na jeden cyklus zelenej iba 15 áut. Výhodou bicykla v meste je aj to, že je pružnejší v takejto prepchatej premávke a stíhaš vždy prvú zelenú, lebo nestojíš niekde pri okraji, ale ideš dopredu ak to situácia a priestor umožňuje.
https://www.youtube.com/watch?v=H2UsaO9vEJs
PS: vsimnite si na konci, kolki pouzili cyklopruh...
A ten kuriér bol jasný samovrah.
nevravim ze to neurobia aj naschval ,ale napriklad ked sa hybes autom ides k stredovej ciare a ked sa zase zastavuje, ides ku kraju ...netreba vsade hladat len naschvaly - ale neznamena ze nejestvuju ,o to mi islo...vzajomny respekt ...
Keď idem v háku tak dôverujem tomu vpredu, ale na š*****/keď idem sám sa nedívať pred seba sa ti nezdá samovražda?
Hned som si spomenul na neboheho bikera.
Každopádne treba dávať pozor aj keď tie závory by som sám najradšej vytrhol zo zeme a zahodil do Dunaja.
youtube.com/watch?v=vEZfj_3AIRU&t=0
Inak pred casom na Kramaroch si tak pekne idem bicyklom, siel som si tak pol metra od kraja (zvyknem ist stredom) a za mnou zatrubi auto, potom ma obehne (v protismere nic neslo) pribrzdi predomnou, ja som dupol do pedalov, dobehol som ho zlava vedla neho a za jazdy sa ho pytam: "Cooo?" a on nieco ze "***** aj ja bajkujem ale ne takto po strede cesty" a dalej uz neviem ja som tam odbocil...