ja som pacifista a v podstate som sa nikdy reálne nebil a s mojou ľahkou váhou by som sa určite nepúšťal do ataku, len do nutnej obrany.. na takýchto bezmozgov je najlepšie mať kameru a buď to posunúť orgánom, alebo ich dať niekde na net prípadne do TV... myslím si, že keby som mal postavu zdena cháru tak by dnes ten blbec určite nebrzdil
Prestante sa tym trapit. Karma je svina a vsetko toto zlo sa im stonasobne vrati.
A tym zakomplexovancom sa to pravdepodobne uz aj dopredu stonasobne vratilo, na ich ubohych patetickych zivotoch. Netreba si ich vsimat.
Ak otvoril okno, tak je pako. Proti človeku, čo je vonku, je bezmocný... Nemôže sa rozohnať, nemá kam uhnúť.
Ak sa bojíš mu jednu priložiť, tak vždy ho môžeš vystriekať ionťákom z bidonu. Odskúšané, bude celý polepený, zabudne čo to vlastne chcel.
Ak chce vystúpiť z auta, opäť je bezmocný. Stačí mu zavrieť dvere a privrieť nohy. Ak nimi tresneš dostatočne intenzívne, tak bude mať aj dva týždne problémy s chodením... A keď sa ti podarí zaplasnúť dvere v tom momente, keď drží rukou rám, aby si pomohol s vystúpením a nohy má ešte vo vnútri - tak to si nechcem ani predstaviť.
Ak predsa len vylezie - tak nesmieš sedieť na bicykli. Bicykel musí byť medzi ním a tebou. Najlepšie, keď ho držíš za predstavec a sedlo vo vodorovnej polohe, prevodník alebo pedál vo výške jeho očí... Odskúšané. Skrotol, keď som mu naznačil, že hodím bicykel na prednú kapotu. Samozrejme, musí to byť hodne nové auto a hodne drahé...
Ak sa ťa pokúša vyblokovať (poslať do priekopy), kopnúť do dverí, resp. drbnúť rukou do zrkadla. Nebolí to, keď buchneš zhora dole, pritom je väčšia šanca, že ho zrušíš. Odskúšané.
Dobre sa mi to píše, samozrejme v strese sa ťažšie adekvátne reaguje. Ale treba si to občas predstavovať. Napríklad večer v posteli pred spaním, premietať si v mysli ako to bolo a ako by bolo najvhodnejšie reagovať. Po niekoľkých takýchto vizualizáciách prichádzajú reakcie rýchlejšie, s menším stresom, reaguješ automaticky.
Ak sa ťa pokúša vyblokovať (poslať do priekopy), kopnúť do dverí, resp. drbnúť rukou do zrkadla. Nebolí to, keď buchneš zhora dole, pritom je väčšia šanca, že ho zrušíš. Odskúšané.
Ked sa mna takto snazil vyblokovat jeden kkt tak som mu najprv zavrel spetak. (bol elektronicky takze som mu asi nespravil dobre) a ked nepomohlo tak som mu ho laktom rozbil. On na mna zavolal policajtov (pisal som to sem do temy) a boli z toho opletacky.
Najlepsie je to riesit s chladnou hlavou a v klude. Ignoracia alebo posmesne gesto mozu individua este viac rozhnevat.
Ked uz sme pri zbraniach, super je kovova pumpicka. Kazdy si rozmysli, ci mu stoji za to, dostat s nou po hube.
plynove pistole neviem ci by som pouzil na obranu. kamarat nosi 9mm nabitu ostrymi. povedal ze v sebaobrane sa nepytas aku ma. jednoducho strielas a to by mohol byt aj problem ak mas plynovu a nejaky magor v aute ma ostre. akurat su u nas problemy so zakonom kde pokial vystrelis na chlapika s plynovkou berie sa to ako neprinerane branenie kedze bol vlastne neozbrojeny a su z toho nepekne opletacky. a velmi nerad by som sa dostal do stavu ze ked si idem zajazdit pre zabavu. aby som so sebu nosil nieco na sebaobranu. je to uz len strasne citat to co tu pisete ze sa to deje. ocivid e ludskost a tolerancia sa na slovensku moc nenosi. je smutne vidiet ludi co si myslia ze ked kupia 10rocne auto so 100konmi niet nad nich. zachvilku budu bezpecne hadam len bikeparky. na ceste problem s vodicmi v horach zas s polovnikmi. aku ma mat potom clovek radost z bicyklovania.
na blbečka v aute by stačil aj obyčajný peprák, fúknuť to do toho uzavretého priestoru a je vymalované hneď.. ale ani to nie je poriadne kde nosiť na biku, nie ešte plynovku..
dnes jeden totálny exot na Javorine, na hentakom aute sa vybral z hrabiny na javorinu, okrem toho že je tam celoročný zákaz vjazdu, je to národný park, bezzásahový les atď. tak tam bola natiahnutá bežkárska stopa, ktorú v dĺžke cca 5 km kompletne zničil... hentam mal asi pauzu, kvôli tomu že uvaril motor, čo je umenie pri teplote okolo 0, ryl tam riadne, spojka musela tiež zaplakať rovnako gumy, keď som si spravil na bežkách okruh, tak už tam nebol a podľa stôp sa úspešne preryl až na asfaltku ku chate... a asi tak splnil nejakú výzvu, alebo neviem o čo takému človeku šlo
bikejoring - je mozne ze obaja.
petrik - ano, stlpiky tomu urcite dost pomohli.
inak nie je to tam moc vidiet, ale pricinou bolo to, ze vrazil do bieleho osobaku co siel subezne s busom na pravej strane
ja som schválne na tú SPZ nedal dôraz, lebo veľa BA značiek sú firemné...ja by som hento nerobil ani firemnému autu, ale ako sa hovorí, že najlepší offroad je firemné auto, možno sa tým riadil... poslal som tú foto chatárovi, písal že už takých expertov má dosť nazbieraných a že to posunie na políciu.. tých som mal tiež sto chutí volať ak som tam to auto videl, ale tak neverím že by s tým niečo šli robiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A tym zakomplexovancom sa to pravdepodobne uz aj dopredu stonasobne vratilo, na ich ubohych patetickych zivotoch. Netreba si ich vsimat.
Ak sa bojíš mu jednu priložiť, tak vždy ho môžeš vystriekať ionťákom z bidonu. Odskúšané, bude celý polepený, zabudne čo to vlastne chcel.
Ak chce vystúpiť z auta, opäť je bezmocný. Stačí mu zavrieť dvere a privrieť nohy. Ak nimi tresneš dostatočne intenzívne, tak bude mať aj dva týždne problémy s chodením... A keď sa ti podarí zaplasnúť dvere v tom momente, keď drží rukou rám, aby si pomohol s vystúpením a nohy má ešte vo vnútri - tak to si nechcem ani predstaviť.
Ak predsa len vylezie - tak nesmieš sedieť na bicykli. Bicykel musí byť medzi ním a tebou. Najlepšie, keď ho držíš za predstavec a sedlo vo vodorovnej polohe, prevodník alebo pedál vo výške jeho očí... Odskúšané. Skrotol, keď som mu naznačil, že hodím bicykel na prednú kapotu. Samozrejme, musí to byť hodne nové auto a hodne drahé...
Dobre sa mi to píše, samozrejme v strese sa ťažšie adekvátne reaguje. Ale treba si to občas predstavovať. Napríklad večer v posteli pred spaním, premietať si v mysli ako to bolo a ako by bolo najvhodnejšie reagovať. Po niekoľkých takýchto vizualizáciách prichádzajú reakcie rýchlejšie, s menším stresom, reaguješ automaticky.
Potom v realite je kazdy sam za seba a uz to nieje take lahke.
A v zasade plati neser koho nepoznas.
Nevies co za magora to moze bit.
http://www.mojevideo.sk/video/2796d/neser_koho_nepoznas_v_podchode.html
Ked sa mna takto snazil vyblokovat jeden kkt tak som mu najprv zavrel spetak. (bol elektronicky takze som mu asi nespravil dobre) a ked nepomohlo tak som mu ho laktom rozbil. On na mna zavolal policajtov (pisal som to sem do temy) a boli z toho opletacky.
Najlepsie je to riesit s chladnou hlavou a v klude. Ignoracia alebo posmesne gesto mozu individua este viac rozhnevat.
Ked uz sme pri zbraniach, super je kovova pumpicka. Kazdy si rozmysli, ci mu stoji za to, dostat s nou po hube.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
http://www.navratdoreality.com/index.php?p=view&id=23975
petrik - ano, stlpiky tomu urcite dost pomohli.
inak nie je to tam moc vidiet, ale pricinou bolo to, ze vrazil do bieleho osobaku co siel subezne s busom na pravej strane
šli by služobnou fábiou za ním hore