jedine, hádam by tam nešli peši.. ale majú u nás aj offroady v združení aj také dospelejšie proti tomu pánkovi na forde.... inak stále mi to hlava neberie že to celé prešiel na hentakej hrče, čo to má vôbec aké 4x4 ten ford?
netuším čo to je za model.. ale 4X4 to muselo byť, inak by to nedal, aj podľa tých stôp vyrytých to vyzeralo že mu hrabal aj zadok, pripájam fotky pre predstavu ako to vyzeralo pred tým než tam prešiel ratrak... tie fotky kde sú značky tak on šiel opačne, to je len do kopca, tam je aj hranica, kedysi tam boli železá aby tam auto neprešlo, keď sme vstúpili do "šengenu" tak to vyrezali..
od kruhaca pred Vajnormi spravili smerom k Zlatym pieskom na krajnici cyklochodnik (cyklopruh)...denne tam po nom vidim jazdit idiotov, ale dnes tomu dal punc kripel na offroade(!) s cyklonosicom na streche...co to musi byt za ***** Pritom ta cesta tam ani nie je rozbita, zopar zaplat, ale vytlk ziadny.
Najvacsia chyba bola, ked vsade po meste namalovali po cestach tie bicykle. Ludia si zvykli ze pokial na ceste nie je cyklista mozu si tam jazdit ako sa im zachce. Cize ak niekde namaluju to iste ale s ciarou, ludia to automaticky odignoruju a povazuju to za vozovku.
dnes jeden šikovný vodič na javorine, že by bolo nejak moc šmykľavo sa povedať nedá, ani mi poriadne neotočilo auto na ručnej pri parkovaní nakoniec som si hovoril, že ako dobre, že sa mi ráno nechcelo vyliezať z postele, ísť tam skôr možno by to napílil do mňa... inak veľmi mladý párik s vajglami v hube a veľmi sa na tom zabávali motajúc sa po ceste bez reflexných prvkov, čakajúc na to až ich príde niekto vytiahnuť.... vyzeralo to tak, že tú najskôr fotrovu fábiu ani nepokrčil...
Dnes mi ďalší busák potvrdil, že autobusári sú najväčší magori na cestách. Na Patrónke som zastal prvý na červenej v pravom pruhu (išiel som dnes autom), za mnou bus a vedľa tiež bus - červený regionálny. Po zelenej ma ten regionál dobehol za Patrónskym pivovarom a zaradil sa za mňa a hneď začal vyblikovať diaľkovými. Išiel som tachometrových cca 75, je tam 70ka. Vrcholom bolo keď sa na mňa nalepil a nechal diaľkové svietiť vkuse. Vyhradený BUS pruh stále voľný čo mu došlo pred posledným stúpaním tak sa tam preradil a snažil sa ma obehnúť lenže s tou veľkou kravou mu akosi dochádzal dych a nedokázal si s tými mojimi 75 nijako poradiť.Keď sme sa prehupli cez vrchol preradil som sa do ľavého a magora nechal so svojimi nervičkami.
Myslim, ze skor mu vadilo to PP a mal pocit, ze Ta musi vychovat, lebo chcel ist tachometrovych 80 km/h. Tolko tadial jazdim aj ja a mam pocit, ze som casto najpomalsi.
Astro, potom neviem, o com mu tymto pocinom islo, ale takychto tiez vodicov je pomerne vela. Na obchvate vecer sa na mna dotiahol kamion az kusok za zadny naraznik a pustil dialkove, citil som sa ako na rontgene, isiel som tachometrovych 92, podla GPS asi 86 km/h. Zjavne chcel, aby som isiel rychlejsie, ale nemam dovod porusovat predpisy a riskovat pripadnu pokutu.
Tak ono kamionisti su citlivi na pomalsiu jazdu nez Ti dovoluje zakon. Ich to brzdi a ide im o kazdu minutu. Ked ich takto blokujes a oni kvoli Tebe idu o 4 km/h menej nez mozu a nebodaj to trva niekolko kilometrov (predbehnut cez lavy pruh Ta nesmu), tak je to pre nich problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak skade paru zoberem!?Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pali65 nestihol som sa ho opýtať
Pripadne v Cechach som mal vtedy potrebu si umyt celne sklo a to tiez pomahalo.
A ta rychlost - rovnako ako oni blokuju mna a ja ich pustam a nebranim sa, tak by to malo fungovat aj opacne.