Ziadnych 10%, to by bolo super.
Je to 3kmh do 100kmh rychlosti a nad je to 3%
To čo ty hovoríš je odchýlka merania. Skutočná tolerancia policajtov je niekde inde. Podľa sadzobníka ani nie je určená pokuta pre malé prekročenie, v skutočnosti nepoužívajú ani to prvé pásmo, podľa logiky, že načo sa budem serkať s niekým za 20 evri, keď stačí počkať pár minút a mám iného za 40. Mne osobne sa ešte nestalo, aby som mal problém v obci pri 60 tachometrových, čo bolo podľa GPS 56 skutočných, aj keď ma pri tom merali a ja som držal rýchlosť. Je to opakovaná skúsenosť z viacerých okresov, predovšetkým západného Slovenska.
Týmto nikoho nenabádam k porušovaniu dopravných predpisov a už vôbec nie bezpečnej jazdy.
Je to vacsinou tak ako pises. Horsie by bolo keby si v tej rychlosti niekoho nebezpecne obiehal, ohrozoval a pod. Ale ak vidia ze ides normalne tak to neriesia presne preto co si napisal. Pockaju si.
A tych 10% mam realne vyskusanych aj mimo SR.
Na vychode sa toleruje aj viac .. tam policajtom staci nastavit radar na 70km/h a zaradom beru .. tam sa jazdi 80+ v obci a 130+ mimo mesta .. (+ je dane aj podla promile)
Platil som už za 55, keď som operoval s 10% chybou merania, tvrdil, že by ma pokutovali už pri 54. Keďže vyjednávaním zišiel na 10 evry, už som to ďalej nehrotil. Ale treba dodať, že už je to dosť dávno, čo som naposledy platil za rýchlosť.
Ešte jedna pikoška - vo vypätých obdobiach, keď je nedostatok vozidiel a veľa prepráv, prípadne pri objednávkach na poslednú chvíľu, špedička občas potichu dohodne s objednávateľom, že platí pokuty za pretiahnutie tachografu a porušenie zákazu jazdy a pod.
To s tou spedickou je relativne bezne. Viem o jednej, ktora chodila odniekial z CR, prestavka im vychadzala v Lamaci a vykladka niekde v Petrzalke. Takze spedicka platila soferom vsetky pripadne pokuty aby to potiahli este tych par minut a mohli na vykladku.
Na vychode sa toleruje aj viac .. tam policajtom staci nastavit radar na 70km/h a zaradom beru .. tam sa jazdi 80+ v obci a 130+ mimo mesta .. (+ je dane aj podla promile)
Hej bratm, pravdu vravis, toleruje sa, ale len "nasim ludom"
"Prokurátor Igor M. je síce obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ale do väzby ho nevzali. Službukonajúci lekár nedal na to súhlas. Podľa našich informácií údajne pre problémy s tlakom... Prokurátora zastavila hliadka v utorok popoludní, pretože prekročil najvyššiu povolenú rýchlosť jazdy v obci o 22 kilometrov. Podrobili ho dychovej skúške na alkohol. "Výsledok bol pozitívny," informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. V dychu mal takmer 2 promile."
Mozno mu bolo tvoje auto povedome... ja ked som jazdil ma modrej fabii tak mi blikali aj policajti
radar modra fabia operuje najma v okoli Senice, mozno si mal rovnake puklice
minule chytili este neskuseneho kolegu, hovorili mu, ze ho na tej 1.2 ledva dobehli
Policia nemoze dat do CPZ cloveka so zdravotnymi problemami. Ak sa na nieco stazuje, vzdy o umiestneni rozhoduje lekar. Taktiez napr.s drogovo zavislim sa k lekarovi ide automaticky. Ten prokurator to samozrejme dobre vedel a vyuzil. Ale o nic nezakonne ist nemuselo.
Vie si niekto predstavit, ze by to takto fungovalo aj na Slovensku? Kazdu zachranku doprevadzaju 2-3 motorky, pripadne aj velitelske vozidlo Vraj je to kvoli plynulosti jazdy, aby nebolo treba stale pribrzdovat a rozbiehat sa. Soferi tam povacsine pocuvaju na kazde pisknutie. Ambulancebegeleiding Haga zkh. loc. Leyweg DH naar Erasmus MC Rotterdam 12-11-2015Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Tamto je jedno z tych lepsich a organizovanejsich. Obcas to nie je az take super - soferi nepocuvaju a uzatvorenie celej cesty na dialnici sa mi zda dost riskantne, pripadne predieranie sa s motorkou cez kolonu. Ambulancebegeleiding Kruithuisweg Delft naar Erasmus MC 29-09-2016Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je to lepšie vysvetlené. Bola to séria nešťastných náhod...
https://www.stream.cz/slavnedny/802514-den-nejhorsi-letecke-katastrofy-v-dejinach-27-brezen
Je to 3kmh do 100kmh rychlosti a nad je to 3%
To čo ty hovoríš je odchýlka merania. Skutočná tolerancia policajtov je niekde inde. Podľa sadzobníka ani nie je určená pokuta pre malé prekročenie, v skutočnosti nepoužívajú ani to prvé pásmo, podľa logiky, že načo sa budem serkať s niekým za 20 evri, keď stačí počkať pár minút a mám iného za 40. Mne osobne sa ešte nestalo, aby som mal problém v obci pri 60 tachometrových, čo bolo podľa GPS 56 skutočných, aj keď ma pri tom merali a ja som držal rýchlosť. Je to opakovaná skúsenosť z viacerých okresov, predovšetkým západného Slovenska.
Týmto nikoho nenabádam k porušovaniu dopravných predpisov a už vôbec nie bezpečnej jazdy.
http://auto.pravda.sk/doprava/clanok/373425-sadzobnik-pokut-2016-kolko-zaplatime-za-dopravne-priestupky/
A tych 10% mam realne vyskusanych aj mimo SR.
Čím viac promile tým nižšia pokuta?
Ešte jedna pikoška - vo vypätých obdobiach, keď je nedostatok vozidiel a veľa prepráv, prípadne pri objednávkach na poslednú chvíľu, špedička občas potichu dohodne s objednávateľom, že platí pokuty za pretiahnutie tachografu a porušenie zákazu jazdy a pod.
Hej bratm, pravdu vravis, toleruje sa, ale len "nasim ludom"
Citaj medzi riadkami. Je tam napisane: "Dnes ja tebe, zajtra ty mne..."
-neviditelna spz - check
-polmetrova snehova ca***** - check
-vydeseny vyraz v tvari - check
radar modra fabia operuje najma v okoli Senice, mozno si mal rovnake puklice
minule chytili este neskuseneho kolegu, hovorili mu, ze ho na tej 1.2 ledva dobehli
tento tiez asi caka, kym sa mu to roztopi
http://tivi.cas.sk/video/2506883/auto-bild-02/
Ambulancebegeleiding Haga zkh. loc. Leyweg DH naar Erasmus MC Rotterdam 12-11-2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tamto je jedno z tych lepsich a organizovanejsich. Obcas to nie je az take super - soferi nepocuvaju a uzatvorenie celej cesty na dialnici sa mi zda dost riskantne, pripadne predieranie sa s motorkou cez kolonu.
Ambulancebegeleiding Kruithuisweg Delft naar Erasmus MC 29-09-2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down