RTB: Najhorsie je, ze to co si napisal myslis vazne. No co asi robilo odstavene auto na dialnici? Zeby bolo pokazene? A co asi robilo to auto za nim? Zeby cakalo, kym sa uvolni vedlajsi pruh, aby mohlo pokracovat v jazde? A chybu v tomto pripade spravil len a len motorKAR, nikto iny...
RTB pochybujem ze sa venoval natacaniu, je tam aj zadny pohlad, normal kamera... mne to pride ako keby pri nom zastavil umyselne, asi pomoc kamosa, cestarov, bohvie ked mal kameru vpredu aj vzadu.... kazdopadne motorkar siel rychlo a prechadzal zo stredneho pruhu do praveho ako blazon, pozri zaciatok videa.... ja v tom vidim cisty idiotizmus motorkara, takto sa zahravat s ludskym zivotom spolujazdca a samozrejme aj inych na ceste, niektory si neuvedomuju ze na motorke nie je vobec chraneny plechmi ako v aute a ze ma mat zodpovednost hlavne za spolujazdca vzadu...
len dufam ze po tom skaredom pade sa este postavili na nohy...
Jezus ale mne to pridu ako cestari, mozno.... pretoze vodic mal dost casu auto obehnut keby chcel.... a mal kameru aj vzadu, to nema kazdy, dialniciari hej....
jezus - v tomto pripade ano, no velmi casto su to chyby vodicov aut, co zabija motorkarov. No ovce vsetkych motorkarov hadzu do jedneho vreca a vzdy vidia chybu len u nich.
Rumakk: Nezastavil umyselne. Neskoro si ho vsimol a nemohol sa uz preradit dolava lebo tam boli auta, tak musel zabrzdit a cakat na uvolnenie pruhu. Ziadny cestar. A ti motorkari nemali sancu prezit...
iron: Casto je chyba na strane vodicov aut, ale tu riesime predsa konkretny pripad, kde vodic ziadnu chybu nespravil.
iron.hide jazdil som na motorke, sice castejsie ako spolujazdec a mozem iba potvrdit, ked nie je motorkar mlady nevyblazneny blb tak ta castejsie ohrozia ostatny vodici...
Jezus nepoznam nikoho kto by mal kameru aj vzadu... ale neviem no... moze byt ze nezastavil umyselne...
a ci prezili, bohvie,... jeden znamy sa vystrieskal pri 160km/h na motorke a postavil sa na vlastne hned.... sice to bolo na okruhu a mal sa kde smykat, tocit, krutit... ale je to asi pripad od pripadu... kazdopadne je mi ich luto...
Nehoda je spravidla výsledkom viacerých faktorov. Toto je mimochodom ľavostranná premávka, takže auto bolo odstavené pri stredovom pruhu, čo je nezvyčajná poloha – to prispelo k prekvapeniu všetkých zúčastnených. Vodič pokazeného buď nemohol alebo ani neskúšal odstaviť vozidlo na krajnici. Nedal (možno nestihol) výstražný trojuholník. Prekážka v najrýchlejšom pruhu predstavuje vždy obrovské riziko, autor videa sa ho pokúšal obísť stredovým pruhom, motocyklista odstavené vozidlo do poslednej chvíle nevidel a myslel si, že sa prešmykne popri zvodidlách. No a pri tej hustote premávky bola rýchlosť jeho jazdy úúúplne neprimeraná, odniesla si to chuderka aj jeho spolujazdkyňa.
Jezus, netvrdil som, ze chyba bola len na strane vodica,.....dopisal som aj to, ze motorkar siel prilis rychlo, aby stacil reagovat, takze v prvom rade to bola jeho chyba. Ale pri danej situacii auto, ktore malo kamery sa presuvalo do stredu, motorkar to zhodnotil tak, ze vpravo ho obide. Nemohol vidiet to auto pred nim, takze bola tam zhluk viacerych, nestandardnych faktorov ...
Nemam motorku, ani som nikdy nebol motorkar, ale naozaj sa stavaju obetami blbcov. Videl som cyklistu, ktory siel dole asfaltkou a vosiel mu do cesty traktor s vleckou. Napalil to do vlecky, zachranilo ho seno na nej. Mal sice zlomeninu, no prezil. Vodic traktora bol nacengany a nafukal. Koho by si sudil v tom pripade???
Este raz. Chyba bola len a len na strane motorkara. Vodic zjavne nemohol odstavit auto v odstavnom pruhu ak siel v najrychlejsom pruhu a v dalsich vedla neho bolo plno. Tak to proste zatiahol co najviac na kraj. Vodic iduci za nim siel normalne, takze na situaciu stihol reagovat, zabrzdil a cakal kym sa uvolni vedlajsi pruh aby pokracoval v jazde. No a vtedy prichadza zozadu tupelo na motorke krizom cez styri pruhy v plnej palbe a aj ked nevidi preco to auto stoji v pruhu, tak sa ho rozhodne obehnut cez kraj popri zvodidlach (rozhodnutie hodne Darwina). A nesnaz sa ma zapojit do nesuvisiacej temy o ozratom traktoristovi s cyklistom. Dalej ani nejdem s Tebou debatovat...
skoda ze tolko motorkarov jazdi tak sialene, a fakt si za to mozu hlavne sami ... neviem ci tu bolo toto, stalo sa to davnejsie v cechach, tam mali dvaja motorkari stastie ze prezili jazdu debilka, ktory ich zramoval v zakrute, vraj unikal od inej nehody co sposobil, je to dlhsie, ale poucne, ze clovek si nikdy nemoze byt isty Motovylet kolem České republiky, který skončil těžkou dopravní nehodouOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
iron, tou citaciou z clanku o zavineni nehod vodicmi aut ale dufam nechces tvrdit, ze ten pripad, ktory som sem zavesil ja a za ktoreho opis, ze na vine je motorkar, si mi dal nepacik, je tiez vina vodica auta. Alebo ano?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len dufam ze po tom skaredom pade sa este postavili na nohy...
iron: Casto je chyba na strane vodicov aut, ale tu riesime predsa konkretny pripad, kde vodic ziadnu chybu nespravil.
Jezus nepoznam nikoho kto by mal kameru aj vzadu... ale neviem no... moze byt ze nezastavil umyselne...
a ci prezili, bohvie,... jeden znamy sa vystrieskal pri 160km/h na motorke a postavil sa na vlastne hned.... sice to bolo na okruhu a mal sa kde smykat, tocit, krutit... ale je to asi pripad od pripadu... kazdopadne je mi ich luto...
si asi jediny co si to vsimol
takze nebola to len chyba toho motorkara.
takze toto je mimo.
Jezus nepoznam nikoho kto by mal kameru aj vzadu... ale neviem no... ...
obrovske mnozstvo kamier do auta co sa dnes bezne predava, su DUALNE ... t.j. jedna kamera vpredu a jedna vzadu ...
napr.
https://www.nay.sk/lamax-drive-s5-navi-autokamera#podrobny-popis
Nemam motorku, ani som nikdy nebol motorkar, ale naozaj sa stavaju obetami blbcov. Videl som cyklistu, ktory siel dole asfaltkou a vosiel mu do cesty traktor s vleckou. Napalil to do vlecky, zachranilo ho seno na nej. Mal sice zlomeninu, no prezil. Vodic traktora bol nacengany a nafukal. Koho by si sudil v tom pripade???
Motovylet kolem České republiky, který skončil těžkou dopravní nehodouOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/DalniceD8/photos/a.132303513595223.28401.109310869227821/830344093791158/?type=3
"...Vo všetkých prípadoch ich spôsobili vodiči osobných áut pre nepozornosť, v jednom prípade navyše asistoval aj alkohol"