Ak si dobre spomínam, tak motorkári nemôžu predbiehať štrbinou medzi jazdným pruhom a zvodidlami, resp. pomedzi kolóny áut. V praxi sa to síce väčšinou toleruje, ale je to aj veľmi nebezpečné. Hlavným faktorom tej nehody bol určite spôsob jazdy motorkára, konaniu vodiča odstaveného vozidla by som neprisúdil ani 5%.
Nechápem veľmi šialene jazdiacich motocyklistov, najmä keď pomyslím na to, že sú oproti posádkam áut omnoho zraniteľnejší.
Hej, tak, ako ked ten motorkar pred asi rokom napalil v asi sto patdesiatke do toho MTB cyklistu co prechadzal cez cestu tam, kde to ten motorkar necakal(pritom legalne a spravne, len nemal ako vidiet motorkara, ktory leti jak TGVcko) a zabil seba aj cyklistu. A memusi to byt ani cyklista, staci, ked prechadza cez cestu zver. Asi predvcerom ma skoro zmietol takto motorkar rezuci zakrutu... Tiez letel jak debil.
Ja trochu odbočím od dopravných nehôd,hľadal som na nete nejaké info,ako je to s jazdou kamionov a celkovo nákladných áut v sobotu a v nedeľu.Ja som bol doteraz v tom,že jazda týchto vozidiel je cez víkend+štátne sviatky na celom území SK zakázaná.Alebo to platí až od určitej hmotnosti?Pretože,či idem na výjazd v sobotu alebo v nedeľu na ceste z Prievidze do Trenčína sa veselo kamióny ,,prohánějí jak nemci za války" ak by som parafrázoval B.Polívku.Nemám problém na tejto trase stretnúť za výjazd aj 10 takýchto áut a niektoré sú určite nad 7,5t.Tak ako to vlastne je?
no neverim ze ty ako vodic,ci co si,mas vynimku od Policajného Zboru resp.Vasa firma......
a ty si myslis,ze som dement,ze ten screenshit co si sem dal,ze je Vasa firma
a na keru onu si to sem dal,ked som to postol o 2 riadky vyssie,a preco doublujes posty? co sa ides pretekat s lto
a ma ta firma povolenie od Policajneho zboru resp. MVnutra? ak nie,tak ohlasit a pokutovat
Má? Nemá?
Poznám firmy u nás na SK čo neplatia dovolenku,zamestnávateľ neplatí maródku,na papieri máš minimálnu mzdu,jazdia na magnetoch a ja to ani rozpisovať nejdem ďalej.
Sem tam sa niekto nájde že firmu nahlási na inšpekciu práce tak príde akože kontrola sefko zaplati,podplati,dajú v kancelárii kafe a firma pokračuje ďalej v oje....ni zamestnancov.
Taká je realita na Slovensku v niektorých firmách!!!
Sorry za zasieranie témy ale musel som to komentovať 😀 ak sa nepáči tak zmazať prispevok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nechápem veľmi šialene jazdiacich motocyklistov, najmä keď pomyslím na to, že sú oproti posádkam áut omnoho zraniteľnejší.
ak myslíš nehodu cyklistu a motorky pri KE na Jahodnej tak sa hlboko mýliš
(vo všetkom čo si napísal)
Inac krasny font
Nepracujem pre firmu čo je na obrazku,to som tuná dal preto lebo sú tam tie zákazy
a ty si myslis,ze som dement,ze ten screenshit co si sem dal,ze je Vasa firma
a na keru onu si to sem dal,ked som to postol o 2 riadky vyssie,a preco doublujes posty?
Má? Nemá?
Poznám firmy u nás na SK čo neplatia dovolenku,zamestnávateľ neplatí maródku,na papieri máš minimálnu mzdu,jazdia na magnetoch a ja to ani rozpisovať nejdem ďalej.
Sem tam sa niekto nájde že firmu nahlási na inšpekciu práce tak príde akože kontrola sefko zaplati,podplati,dajú v kancelárii kafe a firma pokračuje ďalej v oje....ni zamestnancov.
Taká je realita na Slovensku v niektorých firmách!!!
Sorry za zasieranie témy ale musel som to komentovať 😀 ak sa nepáči tak zmazať prispevok