Dnes som išiel zo SNV a bol to veru zážitok. Niektorí vodiči majú ťažko v pi** cyklistov. Ide okolo teba jak blázon až ma zachvelo. A to ešte nespomínam obiehanie atď. Ale klobúk dole pred ostatnými vodičmi, ktorý aj zabrzdia len aby neohrozili seba a cyklistu. Veľké dík!
viem ze mi niekto hovoril ze sa to muselo prekvalifikovat lebo na niektorych miestach nie je zelen ale len hlina
len neviem aky je teraz presny vyklad toho zakona o stati
Mohli by ich odtiahnut, nech sa lemry naucia, ze sa na mestskej trave parkovat nema.
To nie je mestska zelen. Na tom pozemku bol futbalovy stadion Artmedia Petrzalka, maju tam mylim stavat zas daku dalsiu administrativnu opachu. Postavia a k nej bude 10+2 parkovacie miesto, takze zas dalsia parada to bude. Ako keby nemohli taketo somariny budovat niekde za letiskom aj s prislusnymi parkovacimi miestami, pekne ako v civilizacii v USA
scarinko: vyklad je easy .. ked je v geodetickom zameriani (ci sa vola ta vec) mestska zelen, tak je to zelen, aj keby tam pestovali naslapne miny
za letiskom sme Vam projektovali bytovky - teda vedla letiska, Trnavka. Tu ako sa spravne orientujem Vam o cosi vyssie projektujeme aj 3 podzemne podlazia parkovania v Eurovei II a nad tym opat nejake bytiky a polyfunkciu (pri burani PKO som nebol a nic s tym spolocne nemam!)
EDIT: nepresne vyjadrenie "nad tym" - proti prudu rieky projektujeme tiez Riverpark II s polohou na starom PKO s 3 podzemnymi podlaziami pre parking, Eurovea II bude mat 4 podzemne podlazia na parking a nad nou cca 6 objektov.
Izzy: bytovky ako na byvanie ? To je super, byvanie pri letisku, administrativa v lese .. asi aby kancelarske krysy nepachali samovrazu v praci.
scarinko: nic, lebo to nie je mestska zelen .. imho to bude nejaka stavebna parcela, ale neviem aka klasifikacia
init:
obcas tu vidime pobehovat nejakych meracov takze asi tu nieco bude ale kedy a co to nevie zatial vela ludi, niekto ale tych fizlov zavolat musel kedze sami od seba nepohnu prstom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len neviem aky je teraz presny vyklad toho zakona o stati
To nie je mestska zelen. Na tom pozemku bol futbalovy stadion Artmedia Petrzalka, maju tam mylim stavat zas daku dalsiu administrativnu opachu. Postavia a k nej bude 10+2 parkovacie miesto, takze zas dalsia parada to bude. Ako keby nemohli taketo somariny budovat niekde za letiskom aj s prislusnymi parkovacimi miestami, pekne ako v civilizacii v USA
scarinko: vyklad je easy .. ked je v geodetickom zameriani (ci sa vola ta vec) mestska zelen, tak je to zelen, aj keby tam pestovali naslapne miny
EDIT: nepresne vyjadrenie "nad tym" - proti prudu rieky projektujeme tiez Riverpark II s polohou na starom PKO s 3 podzemnymi podlaziami pre parking, Eurovea II bude mat 4 podzemne podlazia na parking a nad nou cca 6 objektov.
scarinko: nic, lebo to nie je mestska zelen .. imho to bude nejaka stavebna parcela, ale neviem aka klasifikacia
init: