Jezus bola to reakcia na ltoov prispevok o tom, kde sa ma/ co by sa malo stavat aj s poctami parkovacich miest.
Ku parkovaniu na zeleni som sa nevyjadroval.
Inak to co ma parking eurovea, tak to kapacitne uz nestiha .. masaker. Odkial sa ti ludia beru .. ale za naprojektovanie (zodpovedna myslim BA) vchodu, cyklo/prechod skrz a dalej az k Apollu by aj odtinanie ruk bolo malo. Ale tak mozno ma v tom paprce aj odvedla jepentaci.
To že to parkovisko pod EA nestíha je skôr problém, že si tam kadekto urobil krátkodobé parkovanie počas týždňa a pritom to nie je vyslovene návštevník nákupáku. Na nejaké vybavovačky v centre alebo obed je to ideálna poloha aby nemuseli platiť 2 eurá za platené parkovanie vo verejných garážach. Veď tie drahé limuzíny a suvečka predsa niečo stoja a treba otáčať každý cent a šetriť, kde sa dá.
obcas tu vidime pobehovat nejakych meracov takze asi tu nieco bude ale kedy a co to nevie zatial vela ludi, niekto ale tych fizlov zavolat musel kedze sami od seba nepohnu prstom
Je to Kmotríkov pozemok a okrem cca 10 p. kancelárskeho bloku tam plánuje aj 31p. výškovku s bytmi.
Viete mi dakto vysvetlit, odkial sa berie moda, ze vodici zastavuju v pripajacom pruhu na R a D? Dnes som tak skoro zramoval fabiu. Siel dost daleko predomnou, ale akonahle vosiel do pripajacieho pruhu zastal a cakal, kym vsetci z dialnice odidu. A stalo sa mi to uz viac krat.
110mat110 mozno zaciatocnik/zena, ktori sa boja plnej rozbehnutej premavky/kamionov a davaju prednost, ktoru su povinny dat. ale ked uz chcu stat, tak by mali stat na samom konci pruhu. ale treba predvidat a pocitat aj s takouto situaciou, (pripadne sa moze na tom pripajacom pruhu nahle pokazit auto) a nevletiet tam hlava-nehlava, ked nevidim dostatocne pred seba. a mozno by pomohlo aby aj ostatni uzivatelia D, R pri tych pripajacich pruhoch neleteli 150, ale boli ohladuplnejsi k pripajajucim.
zomrel ako hrdina, so športovým volantom bez airbagov... možno ich tá stará zhnitá konzerva nemala ani v čase keď zišla z linky.. (týmto príspevkom nechcem povedať, že keby ich mal, tak prežije)
Ak by mal 4bodove pasy, tak airbag nepotrebuje (naopak, chytia aj to, co airbagy nemaju sancu, aj ked v niektorych veciach je nutna prilba), ale tie zrejme nemal... inak by ich nevymrstilo. Co je smutne, ze si daju taky volant, ale pasy nie. Vyzera, ale viac si odniesol spolujazdec.. ako vzdy... jemu by asi ani 4bodove nepomohli .. to je prave smutne, ze si chalan ide pojazdit s babou namiesto na okruh, takto. Na okruhu a s pasmi by nebol problem..
edit: ci to bola raroha stara, tazko posudit. Nejaka korozia v dverach nic neznamena, ale pravda, v hentakych koncinach asi zvacsa nebyvaju v uplne dobrom stave taketo auta (ale vyfuk vyzera celkom k svetu). No nic .. je to proste dalsia tragicka udalost, aka sa moze prihodit aj bez sportoveho volantu
no a pomerne úzke gumy, ktoré sú tam asi aj širšie ako origo... vzadu to vyzerá, že presvitajú bubnové brdzy.. a tá korózia je tam značná ale zbytočné tu ďalej viac "variť z vody" život im to nevráti a pravdepodobne sa z toho ani nik v ich veku nepoučí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ku parkovaniu na zeleni som sa nevyjadroval.
Je to Kmotríkov pozemok a okrem cca 10 p. kancelárskeho bloku tam plánuje aj 31p. výškovku s bytmi.
https://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=158778922#post158778922
Asi pred 2 tyzdnami ich priatelka tiez volala, ale odmietli ju, ze je to sukromny pozemok a nemozu to riesit.
Dalsi pripad ktory koncil tragediou , mlady a divoky
https://myziar.sme.sk/c/22113608/tragicka-nehoda-pri-voznici-o-zivot-prisli-dvaja-mladi-ludia.html
edit: ci to bola raroha stara, tazko posudit. Nejaka korozia v dverach nic neznamena, ale pravda, v hentakych koncinach asi zvacsa nebyvaju v uplne dobrom stave taketo auta (ale vyfuk vyzera celkom k svetu). No nic .. je to proste dalsia tragicka udalost, aka sa moze prihodit aj bez sportoveho volantu
https://www.idnes.cz/usti/zpravy/dopravni-nehoda-zraneni-bilina-hasici-letecka-zachranna-sluzby-traumacentrum-policie-vyprosteni.A190521_085329_usti-zpravy_pakr