Vcelku som zvyknuty na system parkovania, ze ked clovek chce odist, zahra si sokobana s autami pred nim, ale ak (ako predvcerom) nejaky trotl zaparkuje tak, ze kompletne zablokuje pristup na schodisko, tak to je iny level. A v poslednom case velmi casto. Asi uz nechodia papucovat policajti.
Ale preco to pisem .. dnes som videl este vyssi level sokobanu. Pred asi 6-7 autami bol pozdlzne zaparkovany dialkovy autobus .. pred nim dalsie auto. To budu asi bonusove levely
A tie komentáre , biker je vlastne nevinný, zatvoriť treba policajta ktorý svojou rýchlou jazdou ohrozoval iných vodičov . To už fakt nie sme ďaleko od doby ako vo filme Idiocracy ....
Ono to nieje ani tak dávno, keď myslím že vo švajčiarsku dostal policajt nejaký trest za neprimerane rýchlu jazdu pri naháňačke auta. Takže áno, už to začalo.
Cako85 podla clanku pod videom nemal citatelnu SPZ a to bol spustaci dovod dalsej "kontroly", ktorej predchadzalo toto dvorenie. O prekroceni rychlosti sa tam nepisalo.
Ono je to ako statistika, aky chces vysledok, taku ju urobia. Prvotny dovod kontroly moze byt uplna banalita, ale ked vodic nezastavi a unika, moze to byt vrah na uteku, dealer drog, lupic banky ci terorista nalozeny vybusninami. Pozadujeme aby nas policia chranila ale ani sami nevieme pred cim, to sa ukaze az casom a potom je uz kazdy odbornik na dany problem.
Skus sa to to spytat pozostalych co ostali po utokoch autami na chodcov v zahranici. Ano su pripady ked pri nahanani doplatil nevinny, ale to bolo vinou utekajuceho a nie policie. Ak by ho nezastavili mohlo si to odniest viac ludi aj deti. Nikto nemoze vediet co sa komu prehana hlavou. Raz je policia kontrolny organ a kazdy je povinny podriadit sa kontrole a ak sa da niekto na utek, tak to urcite nebude preto, ze si rano neumyl zuby a ma strach, ze by mohol poskodit dreger. To ani nebudem spominat, ze prevazne unikaju ozrani, fetaci a pripadne taki co nikdy nemali vodicak.
Ziadne teoreticke, riesi sa kritika zasahov hliadok a ta je podla mojho nazoru neopodstatnena lebo zodpovednost pada na pachatela a hliadky sa uz len snazia minimalizovat ohrozenie inych. A to je podla mojho laickeho nazoru prvorada praca policie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
lubor1: myslis teraz pozostalych toho chlapca, co pred asi 1-2 rokmi zastrelili policajti pri Novej Bani ? Vodic, ktoreho poznali, vedeli kde ho najdu, sa snazili zastavit tak, ze na auto strielali, chytil (strelu) to nevinny, co sedel vzadu. A za jeho smrt bol zodpovedny vodic ? Alebo ten co strielal, pretoze pouzil neprimerane nasilie ? Budes ako rodic schvalovat zasah policajtov, ktory ti zabiju nevinne dieta ako "collateral damage" len preto, aby zastavili nejakeho nepodstatneho pachatela /aj keby nemal vodicak, pretoze ten na soferovanie naozaj nepotrebuje /.
Nie myslel som pozostalych nevinnych chodcov co zrazili alebo naburali do inych aut umyselne aj neumyselne lebo boli ozrati alebo sfetovani vodici. Pripad co si spomenul je sice smutny ale chlapec sedel v unikajucom aute a teda nebol nevinny ale spolupachatel, mal moznost vodica prinutit zastavit a mal moznost vobec nenastupit ked to bola ako sa vravi znama firma. S takym clovekom sa bud nebudem stykat, alebo schvalujem jeho konanie a som ako on. Ako inak by ho mali zastavit, kym bolo donucovanie primerane, robil si z nich srandu, unikal dalej a ohrozoval nevinnych (ten co snim sedel v aute podla mna az taky nevinny nebol).
Ano za chlapcovu smrt je zodpovedny vodic, ak by zastavil, dostal by len dalsiu pokutu a nikto by po nikom nemusel strielat.
Co si myslis ako sa k situacii postavia samotny hliadkujuci policajti ak ich budu trestat za chytanie pachatelov? Na vsetko sa vykaslu, len sa budu vozit v autach a v pripade incidentu sa budu pozerat na inu stranu. Potom tu bude hotova dzungla ale policajti na rozdiel od vacsiny chodia ozbrojeny tak mozu byt v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nemecti-policiste-vyskolili-ceskeho-ridice/r~eb139bb67c7411e9ad610cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne
Aj na Slovensku by si cumilovia zasluzili vyskolit.
Ale preco to pisem .. dnes som videl este vyssi level sokobanu. Pred asi 6-7 autami bol pozdlzne zaparkovany dialkovy autobus
https://youtu.be/M6GDf-7it28
https://youtu.be/M6GDf-7it28
Bol tam aj druhy, okolo ktoreho presli 178!!
Ano za chlapcovu smrt je zodpovedny vodic, ak by zastavil, dostal by len dalsiu pokutu a nikto by po nikom nemusel strielat.
Co si myslis ako sa k situacii postavia samotny hliadkujuci policajti ak ich budu trestat za chytanie pachatelov? Na vsetko sa vykaslu, len sa budu vozit v autach a v pripade incidentu sa budu pozerat na inu stranu. Potom tu bude hotova dzungla ale policajti na rozdiel od vacsiny chodia ozbrojeny tak mozu byt v pohode.