Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Mohol by si dať rozmer aký potrebuješ...ale pozri na Michelin Pilot Alpin PA4, Michelin Pilot Alpin 5, Goodyear Ultra Grip Performance+,Pirelli Winter SottoZero III, Nokian WR Snowproof, Continental WinterContact TS 850 P
gravel1
Pirelli Cinturato Winter (mám), mal som v minulosti aj Goodyear UltraGrip 9. Pirelli sa mi zdali subjektívne v globále lepšie, ale drali sa rýchlejšie ako Goodyear. Ale inak ani s Nokian WR Snowproof resp.Continental WinterContact neurobíš chybu.
Izzy68
Písal tuším zadný náhon, tak zrejme limuzína.
gravel1
20-ky na zimu nedávaj, to aj v lete je pomerne nepohodlné kvôli nerovnostiam. Inak som prekvapený, že nemáš dostupný aj 18 palcový rozmer ako povolený v TP. Pri letných 275/35/20 býva väčšinou na zimu dostupný najmenší povolený rozmer 245/45/18 resp. 245/50/18 (BMW napr.). Ak teda fakt nemáš tú možnosť, choď aspoň do 19. Značky a tipy máš, tak už len hľadať
63 AMG, je to kupéčko. V hlbokom snehu sa s tým samozrejme neodvážim na cesty ale čo-to by som rád pojazdil aj v zime a pri tom zadnom náhone treba kvalitné gumy.
Supafly666Daniel6669 Diky za tipy, prejdem si každú gumu a recenzie na ňu a vyberiem. Za predpokladu že budú v mojom rozmere. Tiež som počul že čím menšie na zimu, tým lepšie, vraj sa lepšie prehryzáva snehom.
Trakcia = plocha gumy/ zaťaženie. Čím užšia pneu, tým lepšia priľnavosť a trakcia ak neplanujes robiť burnouty.rocnako to takto obuvame na rallye,tam sa ale menia aj brzdy.. Nokian odporucam ak žiješ na Orave alebo horách. Na suchu a nad +5c tie pneu trpia. Fungujú dobre v chladoch a snehu, ktoré my nezazivame.
Kúpou všetkých vysokych koncernov ako už bolo spomenuté neurobíš žiadnu chybu,odobne som fanúšik koncernu Goodyear. Majú najvyťaženejšie vlastnosti. Michelin robí dokonca specialitku, Michelin pilot sport alpin,ak máš prebytok výkonu mohla by to byť cesta k spokojnosti
Vďaka všetkým za tipy, budem mať čo študovať do zimy. Z Oravy nie som ale bývam v celkom slušnej nadmorskej výške medzi horami a snehu býva požehnane. Chodím aj na Oravu a tam býva snehu menej Na zimu máme aj 4x4 ale rád by som pojazdil aj so zadokolkou dačo a celkom sa teším na testovanie tých pneu.
Čím viac som prečítal zahraničných fór, tým mám vo výbere väčší guláš.
Vďaka všetkým za tipy, budem mať čo študovať do zimy. Z Oravy nie som ale bývam v celkom slušnej nadmorskej výške medzi horami a snehu býva požehnane. Chodím aj na Oravu a tam býva snehu menej Na zimu máme aj 4x4 ale rád by som pojazdil aj so zadokolkou dačo a celkom sa teším na testovanie tých pneu.
kamarade, jedna rada. zacni tym ze zistis ake gumy su v tvojom okoli v ponuke. je fajn si vybrat 20 palcove Michelin, ale ked Ti ich nikto nebude vediet dodat skor ako o mesiac, asi nenechat auto stat v garazi. to mam z osobnej skusenosti, aj minulu zimu som musel zobrat take 20, ake boli k dispozicii hned. Nakoniec tie Pirelli nelutujem, hoci povode som ich mohol mat na 4-5 mieste v rebricku.
Ahojte, uvažujem nad kúpou Suzuki Samurai, prosím viete mi napovedať aká motorizacia je naj atď? Ďakujem za cennú radu. Potrebujem auto s guľou a aby malo vyšší podvozok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.hotrod.com/articles/archives-1964-malibu-drag-racer-new-1965-mark-iv-396-bbc/
Tak to netusim ale ludia maju rozne uchylky.
https://autogratis.sk/auta-z-pekla-tata-nano-indicke-auto-take-lacne-ze-ho-nechceli-ani-indovia/
To je potom horsie ako tuk-tuk.
Pirelli Cinturato Winter (mám), mal som v minulosti aj Goodyear UltraGrip 9. Pirelli sa mi zdali subjektívne v globále lepšie, ale drali sa rýchlejšie ako Goodyear. Ale inak ani s Nokian WR Snowproof resp.Continental WinterContact neurobíš chybu.
Písal tuším zadný náhon, tak zrejme limuzína.
gravel1
20-ky na zimu nedávaj, to aj v lete je pomerne nepohodlné kvôli nerovnostiam. Inak som prekvapený, že nemáš dostupný aj 18 palcový rozmer ako povolený v TP. Pri letných 275/35/20 býva väčšinou na zimu dostupný najmenší povolený rozmer 245/45/18 resp. 245/50/18 (BMW napr.). Ak teda fakt nemáš tú možnosť, choď aspoň do 19. Značky a tipy máš, tak už len hľadať
63 AMG, je to kupéčko. V hlbokom snehu sa s tým samozrejme neodvážim na cesty ale čo-to by som rád pojazdil aj v zime a pri tom zadnom náhone treba kvalitné gumy.
V poho, veľa zábavných km prajem.
Kúpou všetkých vysokych koncernov ako už bolo spomenuté neurobíš žiadnu chybu,odobne som fanúšik koncernu Goodyear. Majú najvyťaženejšie vlastnosti. Michelin robí dokonca specialitku, Michelin pilot sport alpin,ak máš prebytok výkonu mohla by to byť cesta k spokojnosti
BMW niee
kamarade, jedna rada. zacni tym ze zistis ake gumy su v tvojom okoli v ponuke. je fajn si vybrat 20 palcove Michelin, ale ked Ti ich nikto nebude vediet dodat skor ako o mesiac, asi nenechat auto stat v garazi. to mam z osobnej skusenosti, aj minulu zimu som musel zobrat take 20, ake boli k dispozicii hned. Nakoniec tie Pirelli nelutujem, hoci povode som ich mohol mat na 4-5 mieste v rebricku.