Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Ja som so Suunto hodinkami spokojny, ale je az smiesne ze v zaklade si nevies nastavit aby ti hodinky za 400 eur pipali pri prechode HR zonami. nie som nejaky treningovy maniak no ked bezim nechce sa mi stale kukat na tepy ked chcem ist ten den v Z2 a takto musim furt pozerat na hodinky a moc si ten beh neuzijem. ak by mi to piplo 3x ked pojdem pod 107 a nad 142, obvzlast nad 142 tak viem ze mam ubrat tempo a hotovo, nemusim nikde pozerat. oni tam maju app generator, ale je pre mna nezrozumitelny kedze som sice "ITckar" ale nie programator a tak som skusal najst od uzivatelov taku app ktora by mi vyhovovala a ja si v nej len zmenim HR hodnoty na svoje, no taka tam nie je len rozne podobne. ale ked neviem ako ich upravit je mi to prd platne
kazdopadne dakujem vsetkym za snahu pomoct
Rachela skusim teda toto, len prisiel som na to ze pokial tie hodnoty a prefixy nevygenerujem v tom ich generatore, ale len vlozim kod asi to aj tak nebude fungovat a asi budem musiet precitat ich fora ako to vlastne funguje
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT > 142 || RESULT < 107) {
if (state == 0) {
beepCount = 0;
}
if (beepCount < 3) {
Suunto.alarmBeep();
beepCount = beepCount + 1;
}
state = 1;
}
else {
if (state = 1) {
Suunto.alarmBeep();
}
state = 0;
}
Nezabudni na tie variables state a beepCount, tam by mal byt v UI nejaky formular na ich zadefinovanie
tak bohuzial, toto vypise error:
Dakujem za pomoc a ochotu
edit: pipne to 3x a 1x. tak ako je to naprogramovane. jedno pipnutie je take krakte dvojite, az sa moj opis rovna s tym co je v kode
Viete mi niečo vhodné doporučiť z vlastnej skúsenosti ?
ale zaujímalo by ma, či už poriešili export trasy (.gpx alebo .fit), na jar to bol dôvod, prečo som tie hodiny nekúpil
ale zaujímalo by ma, či už poriešili export trasy (.gpx alebo .fit), na jar to bol dôvod, prečo som tie hodiny nekúpil
Neporiešili. Už vraj na tom pracujú takmer rok.
a neviete ako je ro na GT2 pro?
Inak toto je novinka so sportovejším dizanom a väčšou batériou
https://mobilenet.cz/clanky/recenze-honor-watch-gs-pro-zrozeny-do-nepohody-41976/3-sportovni-a-zdravotni-funkce-zhodnoceni-a-konkurence
Podľa mňa v tej kategórii lepšia voľba.
No tak potom asi OK voľba
Takto by to malo ísť podľa doleuvedenej diskusie. Kúp a daj potom vedieť, či to funguje.
https://consumer.huawei.com/en/community/details/Health-app-Beta---What-is-this-new-option:-Save-GPS-files/to*****d_118195/
Ahoj, prosím ťa, dá sa nejako priradiť poloha k foto z běžného gpx.?
aha... ok, dík.
Do google zadaj geotag photos a nájde ti kopec programov.