ivast si si dnes ešte nevzal prášky??? čo má spoločné ako sa namakal s tým, že ma ako technika zaujímalo ako Bosch systém prevádza volty na %. Zas ste sa chytili niečoho vytrhnutého z kontextu, čomu nerozumiete.
xyz jasné vyvezie ma motor, nohy mám založené na pleciach

Uričite nie som namakaný ako ty a tam kde ty by si ty šiel tých 8 ja by som šiel možno 4 na klasike, možno 2x toľko prestávok, ale vyšiel by som, o to sa nebojím. Neviem či si nepostrehol, ale som jazdil na bežných
bicykloch a neboli to zrovna žiadne drahé ľahké mtb. Posledných pár rokov na priemernom krosovom za 800€ a nerobil som žiadne extra výkony, ale dovolím si tvrdiť, že som bol na tom lepšie ako priemerný biobajker. Takže až budeš mať niekoľkoročné praktické skúsenosti s jazdou ne ebike, tak potom môžeš argumentovať. Dovtedy sú všetky tvoje názory na elekto ničím nepodložené báchorky.
Dobre vieš prečo sa vám tu seriem. Lebo kradnem energiu zo zástrčky a tak mám čas a silu vypisovať

. A neviem kto je ten marselus, ale ja tu nikoho nepresviedčam, aby na tom jazdil a nikdy nebudem. Súdim tu niekoho, že nejazdí na elektro? Za to z vašej strany sú už všetci odsúdení. Ty by si snáď aj s rodinou prestal komunikovať, keby si niekto kúpil ebike, že? Ako tá manželka toho 70 ročného, kúpa ebike, to je na rozvod