No, uz som s tym par tyzdnov pojazdil a zdielam pocity:
- Mesiac a ani 405km ako pise
Tecka mi to urcite nevydrzi. Nemas na tom vela asfaltovych km?
- Jazda s FA je urcite tvrdsia ako bez neho. Velakrat to uplne zamyka v situaciach, ked ja by som to nechal v strednej pozicii (vacsinou v pomalej rychlosti ked slapem utlacenym lesnym chodnickom, ktory je ale trochu hrbolaty)
- Nevnimam velky vplyv Adaptive Dynamics. Pokial nejdem intervaly alebo preteky, tak som skoro stale v zelenej zone. Aj tak to ale zamyka viac ako je pohodle na pohodovu jazdu.
- Mam pocit ze Bias setting ma vplyv len na to, ako rychlo to znova zamkne po odomknuti. Jazdim na 0. Ked som skusal -1, -2 tak som mal pocit ze jediny rozdiel je ze to zostava dlho otvorene, ale citlivost kedy to odomknut sa nemeni.
- Vacsinou prave kvoli tomu mam "Fork lock" disabled. V
sedle sa
vidla nehne v Pedal mode ani ked idem 400+W takze som s tym v pohode. Nemyslim, ze je velka pravdepobnost ze budem sprintovat po asfalte o umiestnenie na maratone, takze s tym kompromisom dokazem zit. Dalo by sa to riesit dalsim AXS podom, ale stara Reverb je tazka a nova hnusna

takze najprv zoderiem tu BY Divine co tam mam.
Suma sumarum, je to super na pretekanie a intenzivnu jazdu ale keby som sa chodil len vozit pre radost, tak mi to mozno aj zacne liezt na nervy

Dost by podla pomohlo, keby umoznili trochu granularnejsie nastavenia - napr. vypnut Fork Lock len v zelenej zone. Pripadne by to mohlo aj samo podla akcelerometra vediet posudit kedy idem zo sedla a dalo moznost nezamykat vidlu pri jazde v sede.
Verim ze ale s updatmi sa to bude len lepsit.
https://www.mtbiker.sk/forum/posting.php?mode=reply&f=2&t=49187