Toto by ste si mohli urobiť. Sekol som sa len v otázke č.2
Zaujímavé, že aj ja... Ale nechápem, prečo by som mal ovládať sadzobník pokút. Mňa ani nezaujíma keď v rádiu hlásia hliadky a kontroly. Tí, čo nedodržujú predpisy ajtak majú na polícii známosť. Alebo aj na súde.
Aspoň že sa za bezškodový priebeh dáva zľava na PZP....
Takéto preskúšanie by mali robiť tí, čo si vodičák kúpili. Verím tomu, že cyklisti by obstáli lepšie ako vodiči...
CraObs, Marvin, FEDERER hraval som futbal...viem kolko je 50 metrov...a polku futbaloveho ihriska prehodim....
je pravda ze kluce su lahsie....
ale tu neslo o presnu vzdialenost ale o princip....uz vidim ako ozraty dilino dokaze najst male kluce ked mu ich zahodis kto vie kam ..co i len do vzdialenosti 30 metrov
nj aj ta c.5 ze ked mas zapchu tak ze mas uhybat rychlejsim autam no to si dako neviem predstavit ze jak a ako zistis ktore je rychlejsie ked je zapcha
Druhá otázka "neoprávnená jazda po krajnici" je pekná. Veľa vodičov jazdí po krajnici ak sa tvorí pomalá kolóna. Lezú mi na nervy = nemôžem ich bezpečne predbiehať sprava. Ak je za to taký veľký trest, čudujem sa, že tak veľa vodičov to porušuje.
Lord Klaymen: obiehanie po krajnici je setsakra nebezpecne + vzhladom na to, na co je urcena krajnica, tak by som tym vodicom bral vodicak na dozivotie a zobral aj auto.
...nepomôžeme si. Za posledných 20 rokov pribudlo áut niekoľkonásobne. Pričom ciest smiešne nepomerne málo a do šírky vôbec. Odserú si to vždy tí zraniteľnejší
Dnes som po dlhom case narazil na ignorantskeho vodica, resp. vobec ma nevidel, pricom jednou rukou telefonoval a druhu mal na radiacej pake. Tak som o neho decentne dobrzdil Tusim dal aj smerovku, ale velmi som ju cez ine auto nevidel a tak som myslel ze ide rovno kedze bola prave zelena...
Ak sa da tak po ulici Maximiliana Hella idem po ceste (kazde rano do roboty), ale po robote tam je dost zapcha pricom sa vedla aut skoro nikdy neda prejst, tak tam jazdim pomalsie po chodniku co je jedina cast mojej 2x 7km cesty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len tak pre predstavu, 50m je cca polovica futbalového ihriska..
Mám lepšie prirovnanie: 50m je lúčka na bielom kríži.
Zaujímavé, že aj ja... Ale nechápem, prečo by som mal ovládať sadzobník pokút. Mňa ani nezaujíma keď v rádiu hlásia hliadky a kontroly. Tí, čo nedodržujú predpisy ajtak majú na polícii známosť. Alebo aj na súde.
Aspoň že sa za bezškodový priebeh dáva zľava na PZP....
Takéto preskúšanie by mali robiť tí, čo si vodičák kúpili. Verím tomu, že cyklisti by obstáli lepšie ako vodiči...
je pravda ze kluce su lahsie....
ale tu neslo o presnu vzdialenost ale o princip....uz vidim ako ozraty dilino dokaze najst male kluce ked mu ich zahodis kto vie kam ..co i len do vzdialenosti 30 metrov
http://auto.sme.sk/c/7006718/viete-spravne-jazdit-v-jazdnych-pruhoch-otestujte-sa.html
jedna zle, č.11.
Inak, tento test by si mala zopakovať tak tretina vodičov, ktorí netušia ako jazdné pruhy fungujú
tvrdí snáď ten test opak? nevidím tam žiadne chyby, len treba poriadne čítať otázky
Ja by som radsej si pozrel tu Rohatku ako davas na tom cestaku.
Ak sa da tak po ulici Maximiliana Hella idem po ceste (kazde rano do roboty), ale po robote tam je dost zapcha pricom sa vedla aut skoro nikdy neda prejst, tak tam jazdim pomalsie po chodniku co je jedina cast mojej 2x 7km cesty.
http://www.youtube.com/watch?v=Fm_-a29Oxwg&feature=youtu.be