A preco mu daval prednost? A preco nie, nikde nieje prikazane kedy tak moze vodic spravit a kedy nie. Roky som pracoval v tej budove vedla krizovatky a zazil som tam situacie, ze Ta vodici nepustia ani ked je zelena ani ked je cervena.
1. Oficialne nemas jazdit na bicykli po chodniku.
2. Podla zakona ak prechadzas cez cestu cez prechod, tak musis z bicykla zosadnut.
Ty si isiel po chodniku, mimo zorneho uhla vodica a vlastne si mu skocil z chodnika na cestu.
Odkial prosim Ta mal ten vodic vediet, ze ked uz si na chodniku tak nepokracujes po nom doprava
ale mu ides prekrizit cestu? Tu krizovatku poznam velmi dobre.
To je pravda, okrem toho skočil z bicyklom rovno do cesty. Koho vina? Jednoznačne cyklistu.
Dnes som po dlhom case narazil na ignorantskeho vodica, resp. vobec ma nevidel, pricom jednou rukou telefonoval a druhu mal na radiacej pake. Tak som o neho decentne dobrzdil Tusim dal aj smerovku, ale velmi som ju cez ine auto nevidel a tak som myslel ze ide rovno kedze bola prave zelena...http://www.youtube.com/watch?v=Fm_-a29Oxwg&feature=youtu.be
Telefonujuci vodic, to je cisty mor dnesnej doby .. ale z videa je uplne jasne, ze si spravil chybu v odhade, na to treba davat pozor. Vzdy byt radsej pesimista a cakat aj nemozne, ako potom travit polroka na urazovke.
ludia treba davat bacha asi je uz moc prazdna kasa ked nas zacinaju dzubat za reflexne prvky.
brat vcera dostal pokutu. zevraj nema reflexne prvky. pri zimaku na trnavskej zisiel z chodnika na cestu lebo tam bolo na chodniku poprdel rozhadzanych aut pre hokej. ako zisiel na cestu v tom momente za nim majaky a odstavenie. mal cyklooblecenie s reflexnymi prvkami, reflexne pasy na kolesach, pasku sice na predstavci miesto na nohe ale policajt argumentoval ze tie reflexky na obleceni nie je vidno ze ma pouzivat pasku na ruke. aj ked im bracho povedal ze v osvetlenom meste tie reflexne prvky nie je tak vidno nebavili sa s nim vypisali papiere odovzdali doklady a prchli.
pravda je ze svetla nemal a policajti ich ani nespominali. presuval sa 2km domov z prace.
takze tie pasky radsej tam kam patria.
keby kkti dali človeku pokutu povedzme tých 20,- Eur, ale v tom by dostal nejaké tie reflexné pásky, prípadne blikačku...to by bolo účinnejšie a výchovnejšie, u nás existuje len represia...
mám prvky mám.. pokial spĺňajú zákonom požadovanú plochu nemám sa s nimi o čom baviť.. či sú alebo nie sú viditelné záleží aj na ich svetlách lebo na to aby reflexný prvok fungoval musí ho niečo osvetliť..
inak ak vas zastavi policajt a nahodou buzeruje za svetla, refex., a pod. ... musi vas zastavovat s tym svietiacim tercikom, nie obyc.
inak mu mozete povedat, ze este nie je znizena viditelnost, kedze vas nezastavil tym
Ja som ich videl pokutovať chodcov na Panónskej, kde sa prechádza z Tesca do Carefouru. Chytali tých, ktorí prechádzali cez prechod na červenú. Smutné je, že to boli starší ľudia.
Ale pod most Apollo ich ani nenapadne pozrieť sa. Tam sa bežne parkuje na chodníku, pred výťahom. Matky s kočíkom tade nemaj šancu prejsť, ale nikoho to netrápi.
Radšej si policajt uloví ľahkú korisť v podobe dôchodcu alebo cyklistu, ako ignoranta parkujúceho na chodníku.
Ešte som nestihol odfotiť, ale bude aj to...
ludia treba davat bacha asi je uz moc prazdna kasa ked nas zacinaju dzubat za reflexne prvky.
brat vcera dostal pokutu. zevraj nema reflexne prvky. pri zimaku na trnavskej zisiel z chodnika na cestu lebo tam bolo na chodniku poprdel rozhadzanych aut pre hokej. ako zisiel na cestu v tom momente za nim majaky a odstavenie. mal cyklooblecenie s reflexnymi prvkami, reflexne pasy na kolesach, pasku sice na predstavci miesto na nohe ale policajt argumentoval ze tie reflexky na obleceni nie je vidno ze ma pouzivat pasku na ruke. aj ked im bracho povedal ze v osvetlenom meste tie reflexne prvky nie je tak vidno nebavili sa s nim vypisali papiere odovzdali doklady a prchli.
pravda je ze svetla nemal a policajti ich ani nespominali. presuval sa 2km domov z prace.
Ináč minulý týždeň dosť v mediach upozorňovali na to, že budú kontrolovať cyklistov aj chodcov s reflexnými prvkami. Ale nebudu dávať pokuty cez týždeň, kde aj rozdavali reflex. pasky a vesty. No asi cez víkend ich to nasralo tak začali dávať už aj pokuty. Ja som si v sobotu pre istotu dal cyklobundu krikľavo zelenu aj s reflexnými pasmi, kedže som išiel na výjazd o 14 hod.
Ale pod most Apollo ich ani nenapadne pozrieť sa. Tam sa bežne parkuje na chodníku, pred výťahom. Matky s kočíkom tade nemaj šancu prejsť, ale nikoho to netrápi.
A Ty si co urobil pre to, aby sa to neopakovalo? Kolkokrat si uz na takeho vodica zavolal mestsku policiu?
A Ty si co urobil pre to, aby sa to neopakovalo? Kolkokrat si uz na takeho vodica zavolal mestsku policiu?
Len dvakrát. Dosť ma to hnevá, ale nie som žalobaba.
Mimochodom, vraj vo Švajčiarsku udavač má 10% zo sumy zaplatenej pokuty. Bral by som to ako brigádu.
keby to malo nejaky vyznam tam volat tak tam volam aj zadarmo. po niekolkych telefonatoch mi bolo povedane ze vsetky hliadky su na vyjazdoch a nemaju nikoho volneho. tak na taky system sa mozem vysra* zbytocne niekam volat...
Loser: Tak potom sa nediv, ze tam dalej parkuju, ked na nich hliadku nevolas vzdy. Asi Ta to az tak nehneva. Ja by som volal kazdy den a po mesiaci kazdodennych papuc by si uz vsetci dobre rozmysleli, ci tam zastavia...
matvej11: Ja volam pravidelne a este nikdy mi neoznamili, ze nemaju nikoho volneho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo tam je carnogurskeho paneuropska vysoka skola prava. sudny proces by si nevyhral aj ked si mal zelenu
2. Podla zakona ak prechadzas cez cestu cez prechod, tak musis z bicykla zosadnut.
Ty si isiel po chodniku, mimo zorneho uhla vodica a vlastne si mu skocil z chodnika na cestu.
Odkial prosim Ta mal ten vodic vediet, ze ked uz si na chodniku tak nepokracujes po nom doprava
ale mu ides prekrizit cestu? Tu krizovatku poznam velmi dobre.
To je pravda, okrem toho skočil z bicyklom rovno do cesty. Koho vina? Jednoznačne cyklistu.
Telefonujuci vodic, to je cisty mor dnesnej doby
nehnevaj sa, ale podľa mňa to bola čisto tvoja chyba. Ty si tuším dajaký samovrah
inak mu mozete povedat, ze este nie je znizena viditelnost, kedze vas nezastavil tym
Radšej si policajt uloví ľahkú korisť v podobe dôchodcu alebo cyklistu, ako ignoranta parkujúceho na chodníku.
Ešte som nestihol odfotiť, ale bude aj to...
Ináč minulý týždeň dosť v mediach upozorňovali na to, že budú kontrolovať cyklistov aj chodcov s reflexnými prvkami. Ale nebudu dávať pokuty cez týždeň, kde aj rozdavali reflex. pasky a vesty. No asi cez víkend ich to nasralo tak začali dávať už aj pokuty. Ja som si v sobotu pre istotu dal cyklobundu krikľavo zelenu aj s reflexnými pasmi, kedže som išiel na výjazd o 14 hod.
ano vola sa Polerecký. kazdy doklad zle vypisany.
teoreticky to ani jeho pokuta nie je
Len dvakrát. Dosť ma to hnevá, ale nie som žalobaba.
Mimochodom, vraj vo Švajčiarsku udavač má 10% zo sumy zaplatenej pokuty. Bral by som to ako brigádu.
matvej11: Ja volam pravidelne a este nikdy mi neoznamili, ze nemaju nikoho volneho.