Nejdem nič rozvádzať. Len ma pobavilo, ako už z prvej niekomu konkrétnemu prisudzuješ chybu ...
trochu sa uvolni, neries komu ja prisudzujem chybu, ale ak chces byt konstruktivny, diskutuj o moznej pricine toho nestastia, neviem co je na tomto k pobabveniu
hlavne je dnes v mode robit vsetko stale zlozitejsie - do kruhaca *****t benzinku a este aj zastavku. aj bez tej benzinky prejazd z NMnV do Rakolub byval o nervy. ja som sa vzdy ked som mal silu a cas jazdit tym c-ckom co bola dost obchadzka ale bol tam klud.
ale ja to vravim stale - buduje sa nezmyselna cyklodialnica povazim ale clovek sa nema ako dostat z mesta do okolitej prirody.
Je to mozne,ale v tom pripade mal cyklista prednost
nie som si isty ci pri predbiehani sprava ma cyklista prednost, mozno sa ten sofer ani nepozrel do zrkadla ci tam niekoho nema a mozno pozrel a nevidel
Ono aj taky detail, napr. ze ak kamion uz od kruhaca blikal vkuse mohol cyklista zle vyhodnotit. Mieru zavinenia doriesi policia. No na prvy pohlad to ale nevyzera na klasiku, ked sofer "prehliadne" pripadne zle odhadne rychlost cyklistu. Podobny pripad s identickymi nasledkami sa tu spominal pred par rokmi z Presova - odbacanie nakladiaku doprava na odbocke par metrov za zeleznicnym priecestim.
To stare vodorovne znacenie na ceste je pekny bordel. Zhodou okolnosti som siel autom vcera okolo. Nakresy na ceste zacinali na tej "byvalej" ciare vpravo (uprostred srafovanej plochy vpravo) zhruba na urovni totemu. https://goo.gl/maps/vuAmD64jts6YUsBy7
Gusto0 Jasne, ze prva bude Vazska cyklomagistrala, co sa hodi masam a az potom sa dostane na potreby podivinov z fora , co sa zvyknu flakat sami po lese (to myslim aj seba).
Ale suhlasim, ze cyklochodnik NMnV - Kalnica bike park by sa hodil nielen cyklistom, ale aj komuterom. Za dialnicou je viacero velkych firiem (napr. Hella, Tesco sklad).
lebo sa vsetky prachy sypu len do nej a nebuduje sa nic ine (ok uz sa zacina). ano su nadsene nazory lebo nic ine nieje - tak sa tam chodia prechadzat, kocikovat, vencit psov ... v okoli mesta je to huste, potom takmer nikoho nestretnes lebo ide od nikadial nikam z pohladu zaujivamosti trasy. vacsina ide po nej, otoci sa a ide naspat. ale zober si teda take Nove Mesto - chces ist na V.Javorinu - kadial? do Kalnice - kadial? Beckov - zase nic, ani do Cachtic sa nedostanes.
ale to by nebolo rychle vyasfaltovanie hradze a km by tak nepribudali - nebolo by sa cim chvalit.
Tá cyklotrasa má význam, aspoň teda v Trenčíne, mi umožňuje sa vymotať z mesta po nej, či už smerom na Moravu alebo smerom na Nové Mesto. A napríklad na tú Javorinu cez Bohuslavice to už nie je po príliš frekventovanej ceste. Tak isto napríklad z Hornej Stredy smerom Krajné už sa celkom dá. Ale ano, úsek od Zelenej Vody po Kočovce by bol viac než užitočný.
Vodič odbočujúci vpravo je povinný dať prednosť v jazde **cyklistovi idúcemu rovno vrátane cyklistu idúceho súbežne s cestou**; to neplatí pre vodiča električky. Pri odbočovaní doľava vodič motorového vozidla nesmie ohroziť cyklistu odbočujúceho vľavo.*
no ale počkaj to je myslené v prípade že cyklista ide po cyklochodníku ktorá nieje súčasťu cesty... to fakt nieje myslené tak že cyklista si pôjde kde kade po šrafovaní kde nemá čo hľadať...alebo cez bus pruh kde nemá čo hľadať a napriek tomu bude mať prednosť...
on sa v prvom rade mal ten cyklista ak už aj použil ten bus pruh tak zaradiť normálne do pruhu (to znamená dať prednosť kamiónu...) a nie pokračovať po šrafovaní...
- kedy môže cyklista predbiehať/obiehať po pravej strane: 8/2009 Z.z. §55 (5) Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici, pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť; to neplatí, ak vodič takého vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy doprava.
- cyklista ak to dal cez tú autobusovú zastávku, tak mal dávať prednosť kamiónu v prvom rade a nemal prednosť ani náhodou.
Tu sa nikto nehada ze cyklista mal prednost, tu ide len o to ze ak ten kamionista o nov vedel a vedel ze ide na benzinku tak nemal co predbiehat cyklistu aj ked isiel cez bus pruh, ale mal pockat az prejde a potom odbocit, ale ako vieme na nasich cestach bezna prax ze za 10m odbocujem tak just predbehnem toho curacika na bicykli a skrizim mu cestu len aby som ho vytocil
nickovv08: vzťahuje sa to na rovnobežné cyklotrasy. Nie na predbiehanie po pravej strane.
Otazka je, ci to plati aj na obojsmernu cyklotrasu, ktora ma zaroven znaceny priechod pre cyklistov? https://goo.gl/maps/aPUnMnydPA5bHCcD7
Resp. ako byva znaceny jednosmerny subezny pruh cyklotrasy cez krizovatku, kde sa odbaca doprava? Cudo...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nickovv08: Čo na tom nechápeš? Ten cyklista mal dávať prednosť kamiónu, nemal prednosť ani keď išiel cez tú autobusovú zastávku, keďže to je pripájací pruh, ani keď išiel cez to šrafovanie po krajnici. Išiel si niekedy aspoň ako spolujazdec v kamióne? Alebo v kĺbovom autobuse? Po tej kombinácii zákrut by ten kamión by išiel 20. max 30km/h. Takže skôr je možné, že cyklista bol rýchlejší ako kamión.
Palo TT žiaľ zákon je retardovane napísaný, keďže hovorí len o rovnobežnej cyklotrase s cestou. Nehovorí, ako ďaleko má byť tá cyklotrasa od cesty. Teda môže sa dotýkať ako v tvojej situácii, ale môže byť aj 100m od cesty. Napríklad cyklotrasa z Rovinky do Mosta pri Bratislave ide rovnobežne s Odeskou v BA. Teda podľa toho zákona, by som na na tom kruháči, keď odbočím doprava a prejdem nejak 2,5km a narazím na cyklotrasu, tak mal dávať prednosť na cyklotrase ako šofér auta.
Palo TT, v obidvoch prípadoch má prednosť cyklista, lebo "vodič odbočujúci vpravo je povinný dať prednosť v jazde cyklistovi idúcemu rovno vrátane cyklistu idúceho súbežne s cestou" a "vodič odbočujúci vľavo je povinný dať prednosť v jazde protiidúcim ... nemotorovým vozidlám, .... cyklistom idúcim súbežne s cestou ..."
Faktom samozrejme je, že ako cyklista by som sa na to spoliehal iba na tej Študentskej (a aj tak by som ostražitý), zatiaľ čo v situácii na Vansovej by som skutočne opatrný, pretože ako sa ukazuje, väčšina vodičov toto nové pravidlo zatiaľ neovláda a ešte nejakú dobu ovládať nebude (čo ich samozrejme nijako neospravdlňuje).
§ 4 Povinnosti vodiča
h) ohroziť chodcov na chodníku, cyklistov na cestičke pre cyklistov, chodcov a cyklistov pri odbočovaní, pri vchádzaní na cestu a pri otáčaní alebo pri cúvaní,
i) ohroziť cyklistov prechádzajúcich cez priechod pre cyklistov,
§ 55
Osobitné ustanovenia o cyklistoch
(8) Pred vjazdom na priechod pre cyklistov, ktorý je vyznačený mimo križovatky, sa cyklista musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva. Cyklista môže prechádzať cez vozovku, len ak s ohľadom na vzdialenosť a rýchlosť jazdy prichádzajúcich vozidiel nedonúti ich vodičov k zmene smeru alebo rýchlosti jazdy. Na priechode pre cyklistov sa jazdí vpravo.
Btw.
(7) Cestičku pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na lyžiach, korčuliach, kolobežke, skejtborde alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov.
Ak nie je prechod tak samozrejme takto:
§ 21 Vchádzanie na cestu
(1) Pri vchádzaní na cestu z pozemku ležiaceho vedľa cesty, areálu s obmedzeným prístupom, oploteného objektu, garáže, parkoviska, obratiska električiek a podobných miest, z poľnej cesty, z lesnej cesty, z cestičky pre cyklistov, z obytnej zóny alebo z pešej zóny vodič je povinný dať prednosť v jazde vozidlu idúcemu po ceste.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trochu sa uvolni, neries komu ja prisudzujem chybu, ale ak chces byt konstruktivny, diskutuj o moznej pricine toho nestastia, neviem co je na tomto k pobabveniu
ale ja to vravim stale - buduje sa nezmyselna cyklodialnica povazim ale clovek sa nema ako dostat z mesta do okolitej prirody.
nie som si isty ci pri predbiehani sprava ma cyklista prednost, mozno sa ten sofer ani nepozrel do zrkadla ci tam niekoho nema a mozno pozrel a nevidel
To stare vodorovne znacenie na ceste je pekny bordel. Zhodou okolnosti som siel autom vcera okolo. Nakresy na ceste zacinali na tej "byvalej" ciare vpravo (uprostred srafovanej plochy vpravo) zhruba na urovni totemu. https://goo.gl/maps/vuAmD64jts6YUsBy7
Prečo je nezmyselná? Zatiaľ som na ňu čítal len pozitívne až nadšené názory.
Ale suhlasim, ze cyklochodnik NMnV - Kalnica bike park by sa hodil nielen cyklistom, ale aj komuterom. Za dialnicou je viacero velkych firiem (napr. Hella, Tesco sklad).
ale to by nebolo rychle vyasfaltovanie hradze a km by tak nepribudali - nebolo by sa cim chvalit.
on sa v prvom rade mal ten cyklista ak už aj použil ten bus pruh tak zaradiť normálne do pruhu (to znamená dať prednosť kamiónu...) a nie pokračovať po šrafovaní...
- cyklista ak to dal cez tú autobusovú zastávku, tak mal dávať prednosť kamiónu v prvom rade a nemal prednosť ani náhodou.
Otazka je, ci to plati aj na obojsmernu cyklotrasu, ktora ma zaroven znaceny priechod pre cyklistov?
https://goo.gl/maps/aPUnMnydPA5bHCcD7
Resp. ako byva znaceny jednosmerny subezny pruh cyklotrasy cez krizovatku, kde sa odbaca doprava?
Cudo...
Palo TT žiaľ zákon je retardovane napísaný, keďže hovorí len o rovnobežnej cyklotrase s cestou. Nehovorí, ako ďaleko má byť tá cyklotrasa od cesty. Teda môže sa dotýkať ako v tvojej situácii, ale môže byť aj 100m od cesty. Napríklad cyklotrasa z Rovinky do Mosta pri Bratislave ide rovnobežne s Odeskou v BA. Teda podľa toho zákona, by som na na tom kruháči, keď odbočím doprava a prejdem nejak 2,5km a narazím na cyklotrasu, tak mal dávať prednosť na cyklotrase ako šofér auta.
Faktom samozrejme je, že ako cyklista by som sa na to spoliehal iba na tej Študentskej (a aj tak by som ostražitý), zatiaľ čo v situácii na Vansovej by som skutočne opatrný, pretože ako sa ukazuje, väčšina vodičov toto nové pravidlo zatiaľ neovláda a ešte nejakú dobu ovládať nebude (čo ich samozrejme nijako neospravdlňuje).
Ono to vyzera byt upravene tu: https://www.zakonypreludi.sk/zz/2009-8
Otazka je, ci tam to "vyznačený mimo križovatky" je relativne nove, alebo to tak bolo vzdy.
§ 4 Povinnosti vodiča
h) ohroziť chodcov na chodníku, cyklistov na cestičke pre cyklistov, chodcov a cyklistov pri odbočovaní, pri vchádzaní na cestu a pri otáčaní alebo pri cúvaní,
i) ohroziť cyklistov prechádzajúcich cez priechod pre cyklistov,
§ 55
Osobitné ustanovenia o cyklistoch
(8) Pred vjazdom na priechod pre cyklistov, ktorý je vyznačený mimo križovatky, sa cyklista musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva. Cyklista môže prechádzať cez vozovku, len ak s ohľadom na vzdialenosť a rýchlosť jazdy prichádzajúcich vozidiel nedonúti ich vodičov k zmene smeru alebo rýchlosti jazdy. Na priechode pre cyklistov sa jazdí vpravo.
Btw.
(7) Cestičku pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na lyžiach, korčuliach, kolobežke, skejtborde alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov.
Ak nie je prechod tak samozrejme takto:
§ 21 Vchádzanie na cestu
(1) Pri vchádzaní na cestu z pozemku ležiaceho vedľa cesty, areálu s obmedzeným prístupom, oploteného objektu, garáže, parkoviska, obratiska električiek a podobných miest, z poľnej cesty, z lesnej cesty, z cestičky pre cyklistov, z obytnej zóny alebo z pešej zóny vodič je povinný dať prednosť v jazde vozidlu idúcemu po ceste.